Bejelentkezés

Jordánia

Malajzia, Szingapúr (szilveszter)

Madeira

Kenya szafari, Indiai-óceán (szilveszter)

Izland: aurora borealis (5 nap)

Srí Lanka, Maldív-szigetek (szilveszter)

Annapurna Szentély (Nepál)

Eupolisz Special

Eupolisz Special? Hát persze :) Ezek az útjaink a Föld különleges helyeire visznek el, minden esetben kis csoporban, gyakran csupán 5-6 fős létszámban. Helyben saját magunk által bérelt járművekkel utazunk, a létszám miatt gyors és kényelmes mozgással, hogy ha már ott vagyunk, legyen időnk megnézni a távoli, nem ritkán eldugott területeket is.

A programok alapvetően körutazások, természetjárással, minden esetben egy magyar, Eupolisz túravezető vezetésével. A szállásokat tekintve elmondhatjuk, hogy szinte minden alkalommal szállókban, hotelekben, szállunk meg, melyeket a helyi viszonyoknak és legjobb tudásunknak, tapasztalatunknak megfelelően választunk ki. Előfordul egyes utaknál, hogy kempinges szállást veszünk igénybe, főként Nemzeti Parkok esetében, ahol a terület adottságai miatt a legjobb opció a kemping, saját sátorban. Ezek szinte mindenütt kiválthatóak - szabad helyek függvényében - nem sátras szállásokkal, azonban a lehetséges szálláskapacitások szinte mindig szűkek, emiatt is kérjük, hogy ha tervezel velünk utazni, kérjük ezt nagyon hamar jelezd felénk.

Az ide tartozó utazások esetében is a program a megadott célországban indul, és oda is érkezik, azaz az oda- és visszautazás (a repülőút) nem a program része! Természetesen megkeressük és ajánljuk is Neked a programhoz időben és árban a legjobbnak tűnő repülőjegyet, amit meg is tudsz vásárolni az irodánkban. De ha te a saját szempontjaid alapján mást találsz megfelelőnek, vagy egyszerűen előbb szeretnél érkezni, esetleg később hazajönni, az csak a Te döntésed. Az utazás (program) pontos indulási helye éppen ezért az első napi szállás, végpontja az utolsó napi szállás.


USA, Monument Valley

Kapcsolódó utak:

A honlapunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk neked.