Bejelentkezés

Japán

Dolomitok (Rosengarten)

Izland quartesszenciája

Szlovénia (nyár)

Jogi nyilatkozat

Az Eupolisz Utazási Iroda weboldalainak tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Minden jogot fenntartunk.

Az Eupolisz Utazási Iroda előzetes írásbeli engedélye nélkül a tartalom egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni nem szabad. Az Eupolisz Utazási Iroda ugyanakkor természetesen hozzájárul ahhoz, hogy saját, személyes használatra ezen oldalak kivonatai más számítógépen tárolhatók vagy kinyomtathatók legyenek.

Az Eupolisz Utazási Iroda weboldalain feltüntetett valamennyi információ kizárólag tájékoztatásul szolgál, az utazás lefoglalása előtt minden esetben szükséges egyeztetni irodánkkal.

Az Eupolisz Utazási Iroda webszervere, mint minden webszerver, automatikusan naplózott információkat gyűjt (felhasználók IP-címe, operációs rendszer, böngészőprogram típusa, egyéb információk). Ezen adatokat kizárólag összesített és feldolgozott formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink (és azok esetleges hibáinak kijavítása) minőségének érdekében, valamint statisztikai célokra. Az adatokat a felhasználók által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze, harmadik fél részére nem adjuk tovább.

Az Eupolisz Utazási Iroda nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez az Eupolisz Utazási Iroda oldalai kapcsolódnak.

Az Eupolisz Utazási Iroda adatvédelmi tájékoztatója itt található.
A honlapunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk neked.