Bejelentkezés

Ladakh (Kis-Tibet), Taj Mahal

Korzika

Indonézia: Bali, Nusa Penida (Komodo)

Jordánia (aktív)

Indonézia: Jáva, Bali

Montenegró

Törzsutasoknak

Törzsutas részvételi díj kedvezmény

Törzsutas rendszerünk alapján a harmadik Eupolisz utazást követően 5% kedvezmény jár, az ötödik utazást követően pedig már 10% a kedvezmény. Minden befizetett út egyenrangú, azonban egy utazás 5 évet követően elévül. A törzsutas kedvezmény névre szól. Célunk, hogy ha évente legalább egyszer utazol velünk, akkor folyamatosan 10% kedvezménnyel rendelkező törzsutasunk legyél.


Előfoglalás

Minden év elején előfoglalást tartunk, ami egy általános 5% kedvezményt foglal magába. A kedvezmény összevonható a törzsutas-kedvezménnyel, tehát az 5% kedvezménnyel rendelkező törzsutasaink 10%, a 10% kedvezménnyel rendelkező törzsutasaink pedig 15% kedvezményt kapnak ebben az időszakban.

Az előfoglalásról bővebben olvashatsz a Kedvezmények oldalunkon.

Early Bird

2018 óta októberben a következő év első negyedére vonatkozóan az előfoglalással egyenértékű kedvezménnyel lehet jelentkezni. Ennek oka, hogy a klasszikus előfoglalásunk idején ezeket az utazásokat még nem minden esetben lehetséges meghirdetni, ezért ki szoktak maradni az előfoglalásból, ezúton pótoljuk.

Törzsutas utazás

Kisebb kirándulásokat szoktunk szervezni, általában a Magyarországon belül, kizárólag törzsutasaink számára. Ezek többnyire térítésmentesek, esetleg italfogyasztási költséggel, ritkán belépődíjjal (például hévizes fürdőbe) járnak. Gyakran meghívjuk vacsorára törzsutasainkat a kirándulást követően. Népszerűségük miatt ezeket az utazásokat a hírlevelünkben előre jelezzük, és a meghirdetés pillanatában is küldünk hírlevelet, a jelentkezések sorrendjében töltődnek fel ezek a programok, érdemes résen lenni :)

10 évesek voltunk

2013-ban voltunk 10 évesek, ez alkalomból kiváló minőségű, speciális 10-es pólókat és pulóvereket készíttettünk törzsutasaink számára.


Törzsutas utazás 2013.

A honlapunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk neked.