Bejelentkezés

Izland quartesszenciája

Madeira

Kirgizisztán

Kenya szafari, Indiai-óceán

Új-Zéland

Szlovénia (nyár)

Rólunk


Ha unod az ipari turizmust!


Természetjáró utazások, outdoor túrák, trekkingek, körutak az egész világon.2003-ban hoztuk létre az Eupolisz Utazási Irodát, stabil hátteret teremtve ezzel utazásszervező tevékenységünknek. Mára Magyarország egyik vezető természetjáró, bakancsos utazási irodája lettünk, egységes, tapasztalt csapattal, kiforrott utazásokkal és évek óta visszajáró utasokkal. Túravezetőink, irodai munkatársaink jelentős - némelyikünknél évtizedes - szervezői múltja biztosítja munkánk alapjait, ami mellett elengedhetetlenek a továbbképzések, a rendszeres túravezetői és irodai találkozások, a tapasztalatcserék. A tudatos fejlődésnek és a precíz munkának köszönhetően az első évek kínálata mára a világ minden kontinensére induló, több mint 100 utazást jelentő, kiforrott választékká bővült.

De nem a mennyiség az, amire a legbüszkébbek vagyunk, hanem utasaink elégedettsége: az utakat követő véleményekben kevés a rosszkedv, munkánk minőségére ritkán esett panasz. Azt látjuk, hogy aki velünk utazott, megkapta azt, amit ígértünk, amit várt tőlünk, de legtöbbször még ennél is többet. Évről évre dinamikusan növekszik a visszatérő utasaink száma, akik az elégedettség igazi garanciáját jelentik számunkra.

Megbízhatóságot jelent a jó kihasználtságunk is: tengerentúli útjaink, nagybuszos utazásaink valamint hétvégi útjaink sokaságát nagy biztonsággal hirdetjük meg. Az Eupolisz Utazási Iroda működési feltételeit biztosító iratok letölthetőek az Engedélyünk oldalon.


Filozófiánk


A természet csodáit át kell élni ahhoz, hogy az valóban élmény lehessen, nem elég a távolból nézni egy hegyet, egy erdőt, oda kell menni, fel kell fedezni! Ha meg akar ismerni az ember egy országot, akkor nem a turistaközpontban kell sétálgatni, hanem tapasztalni kell, hogyan élik az emberek a mindennapjaikat, mit csinálnak, mit esznek, hogyan öltözködnek, viselkednek. Testközelből kell érezni és megérteni, hogy mennyi csodálatos dolog van ezen a világon.

A mi útjaink ezért sohasem nyaralóprogramok, nem viszünk turistaparadicsomokba, ahol a mozgástered csupán az apartmantelep kerítéséig terjed. Mi az igazi országot mutatjuk meg neked, és azokat a természeti szépségeket, ahol végre érzed, hátrahagytad a mindennapok nyűgjeit és tudsz önmagadra koncentrálni. Ezért érdemes vállalni a gyaloglást, a kiszámíthatatlan időjárás kockázatát, hiszen a világon keresztül az ember kezdi egy kicsit megismerni saját magát is.

 

    Zubor István: Levél egy kezdő turistához


    "Turista az, akinek gyönyörűség a kilátás, akinek barátja a csend, és akinek élmény a vihar. Megáll a réteken, megbámulja a virágok pompáját, nyitott szívvel hallgatja a madarak vidám beszédét, csendes bámulattal áll meg a hatalmas fenyők alatt és áhítattal néz a magasba szökő sziklabércre. Nem esik kétségbe, ha megered a zápor, nem ijed meg a keményre fagyott úttól, nem riasztja vissza a sár és nem rémíti meg az éjszaka. A természet csak szép tud lenni!"

    
    
Tarts velünk, ha unod az ipari turizmust ! :)

A honlapunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk neked.