Bejelentkezés

Japán

Dolomitok (Rosengarten)

Izland quartesszenciája

Szlovénia (nyár)

Szállás


Útjaink sokszínűek és változatosak, ennek megfelelően az általunk foglalt szállásokat sem lehet egyetlen kategóriába sorolni. A helyi lehetőségekhez és az út árkategóriájához igazodva a legkorrektebb és legszínvonalasabb szállást keressük. Fő szempontjaink: biztonságos, kényelmes, tiszta és rendezett, valamint elhelyezkedés szempontjából is megfelel a programnak.

Egységes megoldást keresünk, hogy a csoport egy helyszínen legyen, és minden esetben figyelembe vesszük a csoport összetételét is. Egyágyas felárra a legtöbb utunkon van lehetőség, de kérjük, már a jelentkezés során jelezd ilyen irányú igényed! Ha később gondolod meg magad, akkor nem biztos, hogy meg tudjuk adni ezt a szolgáltatást, akkor sem, ha eredetileg lett volna rá lehetőség.

Útjainkon az alábbi szállástípusokkal lehet találkozni:

Hotel
Az európai négycsillagos hotelek színvonala. Kétágyas szobák, az ellátás a reggelit minden esetben tartalmazza, de van, amikor a félpanziót is. Minden szoba rendelkezik természetesen saját zuhanyzóval vagy káddal, mosdóval. A wi-fi és a törülköző, valamint a szállodán belüli étkezési lehetőség adott.

Szálló, panzió
Kétágyas szobákban szállunk meg (ritkábban, egy-két utunk esetében, ha nincs elérhető kétágyas, akkor esetenként háromágyas), és minden szoba rendelkezik zuhanyzóval és mosdóval. Az ágyak számával kapcsolatos konkrét információk  az adott útnál a tudnivalók rész szállás rovatában találhatóak. A wi-fi, a törülköző, és természetesen az ágynemű a felszereltség része, panziók esetében mindig tartalmazza az ellátás a reggelit, a szállók esetében az út leírásánál jelezzük az adott ellátást. A szobák és ágyak számával kapcsolatos konkrét információk az adott útnál a tudnivalók rész szállás rovatában találhatók.

Lodge
Két-, ritkábban háromágyas szobák, saját zuhanyzóval és mosdóval. Hangulatos, természetközeli elhelyezkedés jellemzi, az ellátás gyakran a reggelit is tartalmazza. A szobák és ágyak számával kapcsolatos konkrét információk az adott útnál a tudnivalók rész szállás rovatában találhatók.
(pl: Costa Rica)

Apartman
Két-, három-, vagy négyágyas szobák, néhány szobához közösen tartozik egy fürdőszoba, mosdó, konyha. A szobák és ágyak számával kapcsolatos konkrét információk az adott útnál a tudnivalók rész szállás rovatában találhatók.

Kemping
Sátrakban szállunk meg, melyeket vagy a helyi partner biztosít számunkra (pl. Namíbia, Botswana, Zimbabwe, vagy Kilimandzsáró), vagy a résztvevők saját sátrai (pl. Svájc).
A kempingek felszereltsége (mosdók, zuhanyzók száma, jellege, konyha, kisbolt helyszíne) országonként és régióként változik. A konkrét információk az adott útnál a tudnivalók rész szállás rovatában találhatóak.

Menedékház
Erdei szállások emeletes ágyakkal és közös vizesblokkal, valamint hegyi-, és magashegyi menedékházak. Ezek mind jellegükben, mind felszeretségükben jelentősen eltérnek egymástól, a konkrét információk az adott útnál a tudnivalók rész szállás rovatában találhatóak.
(pl. Rax via ferrata, Everest trekking)

Magánszállás vagy tradicionális szállás:
Helyi családoknál szállunk meg, vagy a helyi tradícióknak megfelelő szállástípusban. A szobák mérete, az ágyak jellege ebből fakadóan eltér egymástól. Ennél a szállástípusnál a legtöbb esetben jár ellátás, többnyire reggeli, van ahol ebéd is.
A szobák, ágyak és mosdók számával, valamint az étkezéssel kapcsolatos konkrét információk az adott útnál a tudnivalók rész szállás rovatában találhatók.
(pl. Grúzia, Kirgizisztán)

Vannak útjaink melyeken nem csak egy típusú szálláson szállunk meg. Pl. Grúziában igénybe veszünk szállodákat, és magánszállásokat is.  

A honlapunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk neked.