Bejelentkezés

Izland quartesszenciája

Madeira

Kirgizisztán

Kenya szafari, Indiai-óceán

Új-Zéland

Szlovénia (nyár)

Kedvezmény


Törzsutas kedvezmény

Visszajáró Utasaink törzsutas-kedvezményben részesülnek, melyről itt tájékozódhatsz bővebben. A törzsutas kedvezmény összevonható a gyermek kedvezménnyel, valamint az Eupolisz Air kedvezménnyel is.

Eupolisz Air

Számos repülős utunknál, azok meghirdetésétől kezdődő, jellemzően egy hónapig terjedő időszak az Eupolisz Air időszak. Ez időszak alatt az adott utazásra jelentkezés esetén 5% kedvezményt kapsz a teljes árból (a jelentkezés az előleg vagy a teljes összeg befizetésével teljesül). Ez természetesen összevonható törzsutas-kedvezményeinkkel, így törzsutasként akár 10-15% kedvezményt kaphatsz, ha időben lépsz.

Miért? Mert a legtöbb repülős utunk indulása előtti pár hónapban már annyira magas a csatlakozó repülőjegyek ára, ha egyáltalán van még elérhető, hogy késői jelentkezés esetén egyszerűen lemaradsz az útról. A garantált indulás kihirdetését követően azonban így még jóval nagyobb az esélye, hogy értelmezhető áron kapj (kapjunk) repülőjegyet.

Mi az Eupolisz Air időszakkal szeretnénk megtámogatni, hogy akkor hozd meg a döntést, amikor a repülőjegyek ára még nem az egekben jár.

Gyermek kedvezmény

Minden 14 éves kor alatti utasunknak 10% kedvezményt adunk. A kedvezményt - ahogy a törzsutas kedvezményt - az Eupolisz utak saját szervezésű részére tudjuk adni (repülőjegyre tehát sajnos nem), de más kedvezményeinkkel, például a törzsutas kedvezménnyel összevonható, tehát akár 20% is lehet a gyermek kedvezmény mértéke. Fontos, hogy az életkor figyelembe vételénél az út indulási (nem az érkezési) dátumát vesszük alapul.
A honlapunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk neked.