Error: /var/www/vhosts/ketto.eupolisz.hu/httpdocs/grad/inc/base/modul.inc.php - LINE: 46
SQL errorSELECT trip_turns.*, trip_status.name as status_name, trip_status.isclosed, IF (trip_turns.signup_deadline>=CURDATE(),1,0) as indate from trip_turns join trip_status on(trip_status.id=f_trip_status_id) WHERE f_trip_id=119 AND trip_turns.name<>"" ORDER by date_from ASC
Can't create/write to file '/tmp/#sql_7a54_0.MYI' (Errcode: 28 - No space left on device)

Error: /var/www/vhosts/ketto.eupolisz.hu/httpdocs/grad/inc/base/modul.inc.php - LINE: 46
SQL errorSELECT trip_days.*,trip_difficult.shortname as trip_difficult_num from trip_days left join trip_difficult on (f_trip_difficult_id=trip_difficult.id) WHERE f_trip_id=119 ORDER by sorsz ASC
Can't create/write to file '/tmp/#sql_7a54_0.MYI' (Errcode: 28 - No space left on device)
Új-Zéland - Eupolisz.hu

Új-Zéland

Utazás a Hosszú Fehér Felhő földjén

5 napos hosszabbítás: Északi-sziget, Auckland, Rotorua, Tongariro és Wellington.
Ennél messzebb már nemigen utazhatunk, hiszen Új-Zéland pontosan a Föld túloldalán fekszik, távol mindentől, valahol félúton Ausztrália és a Déli Sark között. S amennyire távoli ez az ország, oly sok látnivalót és különlegességet rejteget! Ilyen kis területen ennyi természeti szépség nincs máshol a világon.

A Déli-sziget keleti oldalán hajóra szállunk, bálnákat lesünk meg, a bátrabbak akár delfinek között is úszkálhatnak a Csendes-óceánban, majd északra indulunk, hogy megkóstoljuk a híres blenheimi chardonnay-t. Az Abel Tasman nemzeti park hihetetlen szépsége és színvilága után délre tartunk, hogy felkeressük a Ferenc József gleccsert, majd hajókázunk a világ kilencedik csodájának tartott Milford Soundon. Innen térünk vissza a sziget belsejébe. Az extrém sportok Mekkájaként ismert Queenstown-ban belekóstolhatunk minden olyanba, ami növeli az adrenalinszintet. Ezután a hegyek közé kirándulunk, hogy egy hosszabb túrán karnyújtásni távolságból szemléljük a lenyűgöző Mt. Cook-ot, a sziget legmagasabb csúcsát.
Időpontok
Telítettség
Jelentkezési határidő
Hosszabbítási lehetőség az Új-Zéland alapprogram előtt. A vállalkozó kedvűek, az érdeklődők, akik több szabadnapot tudnak szánni erre a csodálatos országra, velünk tarthatnak az Északi-sziget hosszabbításra, megnézni a vulkánokat, a tájat, amely a Gyűrűk ura díszleteként is szolgált, élvezni a vulkáni utóműködés csodáit, a percre pontosan kitörő gejzírt, a bugyogó kénes-vizes forrásokat, a termálfürdőket. És persze a két "nagyváros", Auckland és Wellington forgatagát, életét. A kiegészítő program felára 199.000.-Ft. Ha erre a kiegészítő programrészre is jelentkezel, akkor értelemszerűen 5 nappal korábban indul az utad.
A kiegészítő program az alap programkiírásban szereplő tervezett menetrend előtt, ahhoz csatlakozva indul, azaz a novemberi programunk esetében 2017. november 8-án, a decemberi programunk esetében pedig 2017. november 26-án indul Aucklandből, és november 24-én, illletve december 12-én ér véget Christchurchben. Kérjük, hogy részvételi szándékodat időben jelezd felénk! A kiegészítő program minimum 7 fő jelentkezése esetén indul.


Az oldalon Kundermann Balázs képei láthatóak.

Túravezetőnk oldala: www.kundermann.hu 

 
Belépés
JEGYEZZEN MEG
Elfelejtett jelszó | Regisztráció
Rendezés