Bejelentkezés

Izland quartesszenciája

Madeira

Kirgizisztán

Kenya szafari, Indiai-óceán

Új-Zéland

Szlovénia (nyár)

Változtatások


Programjaink különlegessége, hogy sokszor olyan helyekre viszünk el, ahová ritkán, vagy egyáltalán nem szoktak utazást kínálni. Fel kell készülni arra, hogy ezeken a helyeken az itthonitól eltérő mentalitás vár minket, ami rugalmas és türelmes hozzáállást igényel. 

Túravezetőink felelősségteljes, tapasztalt emberek, akiknek a döntésére nyugodtan rábízhatod magad. Ha az utazással kapcsolatban van valami különleges tudnivaló, akkor azt az út leírásánál jól elkülönítve jelezzük.

Bármikor és bárhol előfordulhat Vis Maior helyzet (tehát természeti katasztrófa, társadalmi feszültség, stb.), melyek következtében akár többletköltségek merülhetnek fel (utazás félbeszakítása, kényszerű útvonalváltozás, stb.). Ezeket az iroda nem vállalhatja magára, hisz életszerűen nem várt események következtében lépnek fel.

Mint minden utazási iroda, az Eupolisz is fenntartja a jogot arra, hogy indokolt esetben a programok sorrendjét felcserélje, nagyon indokolt esetben az eredetivel azonos értékben helyettesítse, esetleg a szálláshelyet kategórián belül megváltoztassa. Ez mindig utasaink érdekében történik, és természetesen a lehető leggyorsabban értesítünk róla. A célunk természetesen mindig az, hogy Te a lehető legjobban érezd magad.


A honlapunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk neked.