Bejelentkezés

Mallorca

Túrák, kalandozások és bájos települések a kék égtől a végtelen tengerig

Mallorcát sokan csak a tömegturizmus egyik fő helyszíneként ismerik. Pedig a sziget a káprázatos strandokon túl gazdag történelmi örökséggel is rendelkezik, az északnyugati oldalon pedig a Serra de Tramuntana közel 90 km hosszú hegyvonulata húzódik végig, melyet az UNESCO 2011-ben a világörökség részének nyilvánított. Itt található a GR221 túraútvonal is, mely közel 50 kilométernyi túraútvonalat jelent Andratx-tól egészen Pollencáig. Ez az úgynevezett “száraz kő” útvonal, ahol több mint 10 hegycsúcs emelkedik 1000 méter fölé. Itt található még a Cuber-víztározó, valamint bájos hegyi falucskák, mint Deia és Valldemossa, köztük pedig számos látványos túraösvény húzódik. Őszi túránkat így tehát a legérdekesebb természeti látnivalókra fűzzük fel, mellette pedig lesz lehetőségünk egy kis fürdőzésre, hangulatos települések felkeresésére és persze némi gasztronómiára is.  

Kiemelt látnivalók az út során:
- a Tramontana-hegység, UNESCO Világörökség (2011)
- a GR221 nemzetközi hírű túraútvonala,

- a Formentor-félsziget és csodálatos sziklaformái,
- a Cúber-víztározó és a környező hegycsúcsok,
- a Torrent de Pareis szurdokvölgy

- Soller és Port de Soller települései és tengerpartja,
- Deia és Valldemossa hegyvidéki városkái és köztük fekvő túraösvény,
- Caló des Moro meseszép sziklaöble,

- Palma de Mallorca, a sziget fővárosa.

Időpontok

 • 2024. október 17 → 23.
 • 1. nap Palma de Mallorca

  1
  Érkezés járattól függően a sziget fővárosába, Palma de Mallorcára, majd transzfer a szállásra, ahonnan programunk indul. A szállás elfoglalása után aki még bírja, lesz lehetőség egyet sétálni a tengerparton és/vagy lehetőség szerint beülni egy kései vacsorára. Szállás: hotelben, 2 ágyas szobákban, ellátás: vacsora.
 • 2. nap Formentor-félsziget, Alcúdia

  2
  Reggeli után útnak indulunk, hogy felfedezhessük magunknak a sziget északi részét. Alcúdia városában kezdünk, ahol ellátogatunk a vasárnapi piacra. Friss gyümölcsök, izgalmas ízű olíva kúpok, mallorcai mandula vár itt ránk, a bőrdíszműves és mindenféle árusok közt. A forgatagot elhagyva a városba beljebb sétálva hangulatos utcák, színes templom belsők, jó kávézók várnak minket. Alcúdia óvárosát városfal és több látványos kapu veszi körül. Egyik ilyen a Port del Moll, mely a kalózok elleni támadások okán készült 1298-ban, II. Jakab uralkodása alatt. A várostól néhány percnyire található Port de Alcúdia hosszú homokos strandja, melyet néhány fotó erejéig szintén felkeresünk. Következő állomásunk a Formentor-félszigetet és pazar formációi. A 18 km hosszan elnyúló, kopár félszigetet sokan látogatják, ahol kellemes öblök, csipkés hegyvonulatok és a türkiz tenger találkozik. Buszunkból kiszállva két kis öblöt keresünk fel a félsziget két oldalán. Cala Murta strandja egészen pici, csendes hely, ahol nincsenek éttermek, ellenben látványos kilátópontról szemlélhetjük meg a Pollenca-öblöt. Ezt követően a már ismerős erdős részen visszakanyargunk, és átkukkantunk Cala Figuera látványos öblére. Visszaszállunk buszunkra és megállunk még az Es Colomer látványos kilátópontnál néhány fotó erejéig, majd elindulunk vissza a sziget déli részére szállásunkra. Formentor túra: 6-7 km, 280 méter szint fel és le, 2,5 óra Szállás: hotelben, 2 ágyas szobákban. Ellátás: reggeli, vacsora.
 • 3. nap Lluc, l'Ofre csúcs (1093), Palma de Mallorca

  3
  Reggeli után buszunkra szállva a Tramuntana-hegység felé vesszük az irányt. Első állomásunk Lluc kolostora, mely Mallorca Mária-kegyhelye és zarándokhelye. Itt áll ugyanis Moreneta, azaz a Fekete Madonna faragott szobra. A kolostor udvarában érdekes szobrok és hatalmas magnólia fák közt sétálhatunk, vagy kávézhatunk is egyet. A nyugalmas időtöltés után elindulunk mai túránkra és egészen a Cúber-víztározóig gurulunk. Mondhatjuk, hogy ez a rész a Tramuntana-hegység szíve, ahol a kristálytiszta víztükörben körben látjuk Mallorca legmagasabb csúcsait! Innen indulunk aztán igazán látványos túránkra! Útközben rálátunk a sziget legmagasabb csúcsára is, a Puig Majorra, mely a radarral a tetején könnyen felismerhető, és a hegyek közt megbúvó Gorg Blau-víztározóra is. Lankás, köves, kopár úton indulunk a parkolóból a Cuber-víztározó partján végig. Majd szép lassan, erdős részeken át kezdünk el felkapaszkodni a csúcs felé. A végén meredekebb, sziklás részen felküzdve magunkat 360 fokos panoráma vár a csúcson. Egy kis pihenő, a magunkkal hozott ebédünk elfogyasztása után a már ismerős úton indulunk vissza, le buszunkhoz. A túrát követően visszaszállunk buszunkra és a sziget fővárosa, Palma de Mallorca felé vesszük az irányt. Itt egy közös sétán megnézzük a látványosságokat, majd szabadprogram keretében lesz idő bolyongani, kávézni, vásárolgatni, felfedezni ezt a zegzugos várost. Ami talán mindenkinek beugrik Palma nevének hallatán, az a Katedrális, azonban emellett ott a Belver-kastély, csodálatos kilátással, valamint izgalmas múzeumok is találhatók itt. Túra hossza: 11 km, szintemelkedés: felfelé és lefelé: 400 m, menetidő: 4-5 óra. Szállás: hotelben, 2 ágyas szobákban. Ellátás: reggeli, vacsora.
 • 4. nap Sa Calobra, Soller, Port de Soller

  2
  Reggeli után a már ismerős úton indulunk ismét a Tramuntana-hegység látványos hegyei közé. Európa egyik leglátványosabb szerpentines útján fogunk végig kanyarogni Sa Calobra tengerparti városkájáig. Egészen szédületes szerpentines út vár itt ránk. Miután leértünk a településre a Torrent de Pareis vadregényes szurdokvölgyének bejáratához sétálunk. Itt ki-ki eldöntheti, hogy a hatalmas sziklakapuk tövében, a tengerparton pihenget, vagy nekivág egy kalandos kanyontúrának. Vízállástól függ, hogy meddig tudunk a kanyonban felfelé túrázni miközben kerülgetjük a vizet, sziklatömböket, vagy utóbbiakra épp felmászunk, hogy tovább jussunk. Innen hajóra szállunk és a sziklapart mentén áthajózunk Port de Sollerbe. Itt lesz lehetőségünk megkóstolni a híres narancsos fagyit és sétálni egyet a napsütésben. Majd az igazi turistalátványosságnak számító keskeny nyomvonalú fa villamossal utazunk fel Sollerbe. A városka főtere a katedrálissal, a téren rendszeresen keresztülhajtó nosztalgia fa villamossal számtalan étteremmel, kávézóval vár. Teszünk egy sétát a településen, majd elindulunk vissza szállásunkra. Szurdoktúra: 3-4 km, 1,5 óra. Szállás: hotelben 2 ágyas szobákban. Ellátás: reggeli, vacsora.
 • 5. nap Valldemossa, Deia túra

  3
  Reggeli után ismét egy aktív napra indulunk. A már részben ismerős úton elbuszozunk Valldemossa hegyi falucskájába, ahol bájos macskaköves utcákat találunk. Amiről még ismert, hogy lI. Jakab mallorcai király építtetett itt nyári palotát, híres kolostor is található még itt, a Real Cartuja, illetve művészek kedvelt helye volt mindig is, a legismertebb közülük Chopin. Egy kávé után felkerekedünk, hogy átsétáljunk Deia városába. A környéken szintén számos turistaút indul, de csak egy vezet Deiába, mely igazán emlékezetes és látványos! Szintén egykoron művész falu volt, jellegzetes virágos utcák és lépcsők vezetnek fel a templomhoz és temetőhöz, ahonnan ragyogó kilátás tárul elénk. A túra végeztével igazán jól esik itt megpihenni és csak szemlélődni. Ezután vissza buszozunk szállásunkra, az estét pedig a tengerparton töltjük, fürdőzve, egy kis hűsítővel belefeledkezve a naplemente színeiben. Valamint a helyi éttermek felhozatalát megkóstolva, ahol igazi mediterrán ételek közül választhatunk. Túratáv: 12 km, 650 m szint fel, 900 m szint le. 5,5 óra. Szállás: hotelben, 2 ágyas szobákban. Ellátás: reggeli, vacsora.
 • 6. nap Caló des Moro, Es Trenc

  1
  A mai napon a sziget déli, délnyugati részét indulunk el felfedezni. A hegyeket itt messze magunk mögött hagyjuk, viszont a partvonal itt számos rejtett, vagy kevésbe rejtett, ám rendkívül látványos sziklaöblöt tartogat, melyek közül mi a számunkra legszebbnek tartott Caló des Morot fedezzük fel. Egy erdei ösvényen kell leereszkednünk a partra, ahol a bátrabbak akár csobbanhatnak is a türkizkék öbölben. Innen magánbirtokok között tudunk átsétálni a  szomszédos s'Almunia szintén látványos öbléhez, ahol egy különleges sziklakatlant is megcsodálhatunk. Ezután visszaszállunk buszunkra, majd nyugat felé vesszük az irányt: megállunk egy rövid kávé és fotószünetre Colonia de Sant Jordinban, a világítótoronynál, majd a híres neves Es Trenc karibi hangulatot idéző, természetvédelmi területű strandján. Ha az idő engedi és elég bátrak vagyunk még csobbanhatunk is egyet a tengerben, vagy csak sétálhatunk egy nagyobbat a homokdűnék által szegélyezett türkiz vízparton. Szállás: hotelben, ellátás: reggeli, vacsora.
 • 7. nap Palma de Mallorca

  1
  Elérkezett utolsó napunk is, szervezett program már nincs, a repülőjáratok indulásának függvényében kimegyünk a reptérre és megkezdjük hazautunkat. Természetesen amennyiben több időnk lesz, azt hasznosan fogjuk eltölteni. Ellátás: reggeli.

Út ára tartalmazza

- az utazásokat bérelt busszal Mallorca szigetén végig a program során,
- a szállást hotelben 6 éjszakára, 2 ágyas, fürdőszobás szobákban,
- FÉLPANZIÓS ellátást, azaz 6 reggelit és 6 vacsorát a program során,
- a programban szereplő túrákat és kirándulásokat, 
- a Sa Calobra - Port de Soller hajózást
- az utazást a fa villamossal Port de Soller és Soller között,
- az ismerkedésie sten egy welcome drink-et,
- a szervezést és a magyar nyelvű túravezetést.

Út ára nem tartalmazza

- a nemzetközi repülőjegyek és a repülőtéri transzferek árát,
- a biztosítást,
- a belépőket,
- a feltüntetteken kívüli étkezéseket.

Árfolyam

Fontos! Utazásunk árát 400 Ft / 1 Euro árfolyamig tudjuk tartani. Ha az Euro (EUR) ára az utazás indulását megelőző 35. napon ezt meghaladja, akkor árkorrekcióra kényszerülhetünk. Árkorrekció esetén az utazási szerződésünkben rögzített szabályok szerint járunk el.

Repülőjegy

Utunkhoz a kiutazás egyénileg történik, a program az itt megjelölt járat aktuális menetrendjéhez igazodik, de az első szálláson kezdődik, és az utolsó szálláson végződik. 

A garantált indulást követően fontos minél hamarabb megvenni a repülőjegyet az ár és a férőhelyek miatt.

A programot a Ryanair Budapest - Palma de Mallorca járatához igazítjuk, amihez a jegyet egyénileg, a légitársaság honlapján tudod megvásárolni: https://www.ryanair.com/hu/hu Természetesen több légitársaság, például a Wizz Air is jár Mallorcára, ha más járatot választasz, kérjük jelezd ügyfélszolgálatunk felé.


Nemzetközi menetrend (Ryanair):
2024.03.28.    FR 3110  Budapest - Palma de Mallorca     15:20 - 18:00
2024.04.03.    FR 3111  Palma de Mallorca - Budapest     13:45 - 16:20

Ha az indulás előtti hetekben jelentkezel, kérjük tájékozódj előtte az aktuális repülőjegy árakról, mert addigra jelentős emelkedés történhet. A szerződéskötés (befizetés) utáni lemondás esetén az utazási szerződésben foglaltaktól, köztük a lemondási feltételektől, nem tekinthetünk el, akkor sem, ha a lemondás esetleges oka a jelentősen megemelkedett repülőjegy ár.

Utazás

Mallorca szigetén végig bérelt busszal utazunk, melynek mérete a csoport méretéhez igazodik.

Létszám

Tájékoztató létszám: 9-19 fő. Az utat minimum 9 fő befizetése esetén indítjuk el.

Túra nehézsége

Mallorcán két túrát fogunk végigjárni, melyek hosszabbak és nagyobb szintemelkedést tartalmaznak, ezekhez fontos az átlagosan sportos erőnlét. A túraösvények egy része sziklás és köves, egyes helyeken meredek és kitettebb részeken is elhaladunk. Több rövidebb, néhány órás túrát is teszünk még emellett, melyek távban könnyedebbek. Néhány helyen, illetve a kanyoning során, lesznek kisebb sziklamászások, kanyonban bóklászások, melyek nagyobb koncentrációt és túrázásban való jártasságot igényelnek.

Szállás

A program során végig, 6 éjszakát ugyanazon a szálláson leszünk, egy 4 csillagos hotelben, a sziget déli részén Palma de Mallorca közelében (a belváros 30 perc helyi busszal), a tengerparton. Szállásunk 2 ágyas szobákban lesz, FÉLPANZIÓS ellátással. Éttermek, boltok elérhetők a szállás közvetlen közelében.

Terület

Mallorca a spanyol fennhatóságú Baleár-sziget legnagyobbika. A Földközi-tengerben, az Ibériai-félszigettől keletre helyezkedik el. Nagysága 3684 km². Partszakaszainak összesített hossza 554 km. Ezek egy része lassan mélyülő homokos part, míg másutt sziklás, meredek partszakaszok találhatóak. A sziget északnyugati oldalon, a part mentén közel 90 km méter hosszan nyúlik el a Serra e Tramuntana hegyvonulata. A hegység kopár hegycsúcsokkal, masszív sziklafalakkal rendelkezik. Sok helyen kopár, köves, igazi vadromantikus tájjal. Erdős területtel a hegyek közt viszonylag kevés helyen találkozunk. A tengerpart a fürdőzőké. A hosszú homokos partok mellett megszámlálhatatlan türkíz színű öböl is megtalálható a sziget szaggatott partvonala mentén. A hegyek közt festői települések bújnak meg. A szigeten az úthálózat egészen jól kialakított. Nincs sehol fizetős autópálya, de a nagyobb főutaknak köszönhetően viszonylag gyors az átjutás észak-déli vonalon. A szerpentines hegyi utakon pedig igazán látványos. Mivel Mallorca már régóta az üdülők célpontja, így éttermekből, üzletekből nincs hiány, minden megtalálható itt.

Ország

Mallorca Spanyolország részét képezi. A Kanári-szigetekhez hasonlóan autonóm közösség, önálló tartomány. A szigeteken a katalán és a spanyol a hivatalos nyelv. A katalán nyelvet a lakosság igen aktívan használja, jóllehet, nagyon sokan állítják, hogy mallorcai nyelven beszélnek, de a nyelvészek nagy többségének az a véleménye, hogy ez csupán a katalán nyelv mallorcai nyelvjárása. A sziget már bőven időszámításunk előtt is lakott volt. Majd az ország kontinensi területével együtt része volt a Római birodalomnak és a mórok is lakták. Amerika felfedezéséig jelentős kereskedelmi szerepet töltött be. A sziget életében az újabb fellendülést a turizmus jelentette. Mallorca éghajlata mediterrán. A hegyekben (főként a Tramuntana-hegységben) jelentősebb mennyiségű csapadék hullik a sziget többi részéhez viszonyítva. Sőt, a hegylánc egyes részein télen havazás is előfordul. A tenger hűtő, fűtő hatása itt is érvényesül, télen a hegyvidéki területeket leszámítva nem nagyon megy 10 fok alá a hőmérséklet. Tavasztól őszig többnyire kellemes melegek a napok, nyáron azonban a nagy, 30 fokos melegek is gyakran előfordulnak.

Időjárás

A mallorcai utazáshoz a tavasz és az ősz a legideálisabb időszak. A legmagasabb hőmérséklet 20-22 °C között várható, a hegyekben azonban kissé hűvösebbre, 15-18 °C-ra számíthatunk. A kilátópontokban, hegycsúcsokon és más kitett helyeken előfordulhat erős szél. Ezeken a helyeken tartalék meleg ruha mindenképp legyen nálunk. A napsütéses órák száma magas. Tartós esők nem valószínűek, de egy-egy rövid zápor előfordulhat. Jellemzően kellemes tavaszi, kora őszi hőmérsékletre készüljünk, és ne feledjük otthon a fürdőruhát és a naptejet sem!

Felszerelés

Az éghajlat helyszíntől függően rendkívül nagy változatosságot mutat, így utunk során rendkívül változatos helyszíneket látogatunk meg. A ruházat kiválasztásánál ezt mindenképp figyelembe kell venni. Feltétlen szükséges a réteges, változatos öltözködés. A sivatagos területeken nyitott szandál, rövid nadrág és póló, míg a hegyvidéki területeken lehetőleg vízálló túrabakancs, hosszúnadrág, pulóver szükséges. A hegyvidéki területek esős időjárására se felejts el felkészülni: vízálló-lélegző dzseki, nadrág szükséges. Napsütéses időben napszemüveg és a kilógó testrészekre naptej, illetve ajakápoló is szükséges lehet. Kell egy kishátizsák a napi túrákhoz, törölköző, és fürdőnadrág a tengerpartra. A felszerelésedet egy nagy utazótáskába, vagy hátizsákba pakold! Fejlámpa, tartalékelemek, vagy aksik!

A Fjällräven ajánlata:

Egy körülbelül 30 literes hátizsák (egy napi felszereléssel, vízzel, elemózsiával) mindig hasznos társunk. A Fjällräven  Bergen 30 hátizsákja vízhatlan volta miatt akár esős időben is szárazon tartja felszerelésünket.

Karl túranadrágok, illetve a Karla túranadrágok szinte bárhol használhatóak, a nyári hétvégi kirándulások és a magashegyi túrázások alkalmával egyaránt. Ez a típus a kopásálló, előavatott G-1000® Silent anyagból  készült. A nadrág lábszárhosszvégződése szegés nélküli, így könnyen a kívánt hosszra állítható.

Higiénia

Az országban az egészségügyi helyzet jó, a csapvíz természetesen mindenhol iható, a vizek mindenhol a hegyekből vannak levezetve. 

Védőoltás: Nincs kötelezően előírt védőoltás 

Gyógyszerek: Lázcsillapító, fájdalomcsillapító, hasfogó, hashajtó, görcsoldó, megfázás- és torokfájás elleni szer, fogfájás ellen fájdalomcsillapító, fertőtlenítőszer és ragtapasz, kalcium  pezsgőtabletta, valamint fásli. Természetesen személyes gyógyszerek, ha szükségesek. Napvédő krém, és ajakápoló szükséges!

Javasoljuk az EEK - Európai Egészségbiztosítási Kártya kiváltását (ingyenes), amivel a magyar egészségbiztosítás terhére vehetők igénybe azok az egészségügyi szolgáltatások, amelyek az adott tagállamban való átmeneti tartózkodás során orvosilag szükségessé válnak. Az utasbiztosítást nem váltja ki, de tapasztalataink alapján jelentősen megkönnyít egy esetleges egészségügyi alapellátást. Nem fedez például sem magán-egészségügyi ellátást, sem hazautaztatás költségét, de egy esetleges biztosítási kárigény intézését is megkönnyítheti. További információ itt.

Élelem

Szállásunkon félpanziós ellátást kapunk! A napi kirándulásokra mindenki maga gondoskodik a szükséges élelemről, így minden nap lesz lehetőségünk megállni vásárolni. Aki járt Spanyolországban, az sok ismerős élelmiszerrel fog találkozni. A boltokban minden megkapható, viszont eltérő áron az itthonitól – bár összességében az árak nem magasabbak, mint nálunk. Természetesen a tenger javai olcsóbbak, mint itthon, szezon idején olcsóbbak a trópusi gyümölcsök is. Aki szereti a banánt, az itt jól jár. Viszont a húsfélék, a tejtermékek, a kenyér drágább. Az éttermi árak is megfizethetők, egy étkezés 15-20 € körül mozog.

Pénz-ügy

Természetesen itt is, akárcsak Spanyolországban az euró a fizetőeszköz. Fentebb az élelmiszerek kapcsán már írtunk az árakról ennek figyelembevételével készüljön mindenki költőpénzzel. Bankkártyával sok helyen lehet fizetni.

Tájékoztató extra költségek az utazáson:
- a repülőtéri transzferek megközelítő ára: 30-40 EUR/taxi. Az egyéni árakat a létszám és a repülési menetrendek befolyásolják, ezek ismeretében optimalizáljuk a transzfereket melynek megszervezésében a túravezető segít.
- Palma katedrális belépő: 8 EUR
- Borravaló a sofőrnek: 10-15 EUR

Természetesen az árak kis mértékben változhatnak, illetve akár új látnivalókat is tehetnek ritkán belépőssé, amikért elképzelhető, hogy néhány €-t fizetni kell.

Vám

Magyar állampolgárok számára útlevél nem szükséges, elég a kártya formátumú személyi igazolvány is, mivel Spanyolország – így Mallorca is az EU tagja.
A mindenkori határátlépési információkról a konzuli szolgálat oldala ad aktuális és részletes tájékoztatást. Mindenki maga felelős azért, hogy azoknak a személyi feltételeknek megfeleljen, amik az utazáshoz szükségesek! 
Részletek: https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/spanyolorszag

Csomag

Legyen egy nagy (50 – 60 literes) hátizsákod, vagy utazótáskád, és egy kicsi hátizsákod (25-30 literes), úgy pakold, meg hogy néha vinned is kell őket egyszerre. A nagy poggyász súlykorlátja - ritka kivétellel - a szokásos 20 kg-ot nem haladhatja meg, ez persze légitársaságonként változhat. A repülőre felvihető kézipoggyásszal kapcsolatosan az alábbi oldalon részletes tájékoztatás található:
https://www.bud.hu/utazas/utazas_elott/poggyasz_es_biztonsagi_ellenorzes/poggyaszszabalyozas

A szigeteken használt kisbuszban korlátozott a hely, illetve néha rövid sétával kell megközelíteni a szállásunkat, ahová mindenkinek saját magának kell vinnie a saját felszerelését. 
A csomagok könnyebb elrendezése érdekében kérjük, hogy nagy bőröndöt, a kisbusz csomagtartójába nehezen passzintható gurulós bőrőndöt ne hozzál, inkább hátizsákba, utazótáskába pakolj! 


A nagy csomagokat csak a szálláshelyekre megérkezve tudjuk elővenni kisbuszunk csomagtartójából. Javasoljuk két csomag összeállítását, egy nagyobb, ruhákkal és napi használatra nem szükséges dolgokkal, illetve egy "kézipoggyász" iratokkal, s olyan dolgokkal, melyek jó, ha kéznél vannak.

Biztosítás

Kötelező! 
Szeretnénk figyelmedet felhívni arra, hogy a részvétel feltétele az út teljes időtartamára érvényes utasbiztosítás. Érvényes biztosítás hiányában a túrán való részvételt megtagadjuk.
 
Irodánkban az Európai Utazási Biztosító (EUB) kedvezményes utas- és sztornó biztosításainak megkötésére van lehetőség, az alábbiak szerint: 

Önállóan is köthető utasbiztosítás: Air & Cruise Extra + sport extra kiegészítés: 13.860 Ft/fő 
Önállóan is köthető sztornó biztosítás: Storno Basic, ami a részvételi díj 5%-a (önrész: 20 %): 18.450 Ft/fő 
Sztornóbiztosítás és utasbiztosítás együtt: Storno Kombi, ami a részvételi díj 4%-a (önrész: 0-10 %), és az utasbiztosítás együtt: 28.620 Ft/fő 

A feltüntetett összegek a teljes részvételi díjra vonatkoznak, amennyiben jogosult vagy törzsutas kedvezményre, akkor annak százalékával megegyező mértékben csökken a stornóbiztosítás díja. Fontos, hogy amennyiben szeretnél sztornó biztosítást megkötni, azt csak az első befizetéssel egyidejűleg teheted meg, később már nem! 

 
Bővebben a biztosító szolgáltatásairól a honlapjukon olvashatsz: www.eub.hu

Judit

"Összességében nagyon jól éreztem magam. A hely sokkal szebb volt, látványosabb, mint gondoltam. Javasolnám. Gyönyörűek voltak a túra közben a kilátások. A fürdés a tengerben is nagyon tetszett. Jó volt a csapat :) "

A honlapunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk neked.