Bejelentkezés

Ladakh (Kis-Tibet), Taj Mahal

Jordánia

Svájc (Liechtenstein)

Törökország: Kappadókia és Lükia

USA, nemzeti parkok

Izland kvintesszenciája

Jelentkezés útjainkra

1 2 3 4

Jelentkezés útjainkra

Mit kell tenned, ha megtetszett egy Eupolisz utazás?

Ha megtetszett egy utunk, kérjük nézd meg, milyen feltételekkel indul, és milyen körülményekre kell felkészülni - ezeket az információkat az utak második oldalán, a tudnivalók fül alatt gyűjtöttük össze.
 
Nézd meg a jelentkezési határidőt.

A jelentkezési határidő azt az időpontot jelöli, ameddig lehetséges biztonsággal megoldani a csoport egésze számára az út szervezését, illetve a megfelelő szállások lefoglalását. Ez lehet nagyon hosszú idő is, akár fél év, de annak oka rajtunk kívül áll, így azt lerövidíteni nem áll módunkban. Nagyon fontos, hogy a jelentkezéskor figyelembe vedd a határidőt.
 
Nézd meg a szabad helyeket.
 
Mindig jelöljük, hogy vannak-e még szabad helyek az útra. Az utolsó szabad helyeket a honlapról érkezett jelentkezések időrendi sorrendjében igazoljuk vissza. Telefonos érdeklődést, jelzést sajnos nem tudunk figyelembe venni, a visszaigazoláshoz szükség van arra, hogy írásban elküldd nekünk a szükséges információkat, és személyesen elfogadd a feltételeket.

Indítsd el a jelentkezést.

A legegyszerűbb itt a honlapon jelentkezni. Ezt el tudod indítani ezen az oldalon (görgess lejjebb) is, vagy a konkrét útnál a narancssárga "Jelentkezem" mezőre kattintva. Az űrlap elfogadása, kitöltése és elküldése után hamarosan visszaigazoljuk a jelentkezésed.

Foglalás.

A konkrét foglalás a jelentkezést és a visszaigazolást követően az előleg befizetésével valósul meg. Ennek módjairól és határidejéről a jelentkezéskor tájékoztatunk. A foglalást követően kapod meg az előlegszámlát és kötjük meg az Utazási Szerződést, melyek együttesen biztosítják a helyed.

Teljes részvételi díj, kedvezmény, biztosítás.

A teljes részvételi díjat az adott út típusától függően kell kiegyenlítened, legtöbb esetben az indulás előtti 30. napig. Ha törzsutasunk vagy, kedvezményben részesülsz, amit a teljes részvételi díjból írunk jóvá. Útjainkon kötelező az utasbiztosítás megléte, melyet induláskor a túravezetők ellenőrizhetnek. A biztosítást érdemes már az előleg befizetésével egyidejűleg megkötni.

Ha eldöntötted...

Ha eldöntötted, melyik utunkon szeretnél részt venni, akkor már csak a jelentkezés van hátra. Ennek legegyszerűbb módja, ha kitöltöd az itt kezdődő egyszerű űrlapot. Ha ezt megtetted, mi küldünk visszaigazolást, ami alapján be tudod fizetni a vonatkozó előleget az általad választott befizetési mód szerint. Az utak ára készpénzben és átutalással egyaránt fizethető.

Fontos!

Útjainkra a konkrét jelentkezést, azaz a foglalást az elõleg befizetése jelenti, mely az út teljes árának 40 %-a. A pontos összeget az adott út leírásánál találod. Az út árából fennmaradó összeg alapesetben az indulás előtt 30 nappal esedékes. Lehetséges, hogy az általad kiválasztott útra valamilyen speciális okból a fentiektől eltérő foglalási menet vontakozik, (például a nem Magyarországról induló utak esetében, mint a tengerentúli utak) ezt az adott utaknál mindig jelezzük!

A honlapunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk neked.