Barlangtúra a Solymári-ördöglyuk barlangban

Kúszós-mászós barlangászás akár kezdőknek is

Út ára tartalmazza

- a túravezetést,
- a szervezést,
- a szükséges felszerelések bérleti díját (overall, sisak fejlámpával).

Út ára nem tartalmazza

Utazás

Egyénileg. Megközelíthető Hűvösvölgyből a 64-es busszal. A Templom térnél kell leszállni.  Természetesen autóval is lehet jönni. Találkozás 09:30 órakor!

Létszám

10-20 fő.

Felszerelés

Mindenkinek biztosítjuk a túrához való felszerelést. Overall, Petzl barlangász sisak, fejlámpa elemmel. A barlangban télen-nyáron 10 fok van, így célszerű egy kényelmes nadrágot és pulóvert felvenni. Nem kell túlöltözni, egyetlen pulóver elég az overall alá. Ajánlott kényelmes cipőt felvenni, gumicsizma, régi bakancs, torna-sportcipő tökéletesen megfelel. Táskáinkat, felesleges kabátjainkat biztonsággal a barlangban, a bejáratnál hagyhatjuk, a barlangot a vezetők bezárják.


A Fjällräven ajánlata:

Egy körülbelül 30 literes hátizsák (egy napi felszereléssel, vízzel, elemózsiával) mindig hasznos társunk. A Fjällräven  Bergen 30 hátizsákja vízhatlan volta miatt akár esős időben is szárazon tartja felszerelésünket.

Karl túranadrágok, illetve a Karla túranadrágok szinte bárhol használhatóak, a nyári hétvégi kirándulások és a magashegyi túrázások alkalmával egyaránt. Ez a típus a kopásálló, előavatott G-1000® Silent anyagból  készült. A nadrág lábszárhosszvégződése szegés nélküli, így könnyen a kívánt hosszra állítható.
 

 
Belépés
JEGYEZZEN MEG
Elfelejtett jelszó | Regisztráció
Rendezés