Ismeretlen északi tájaink: Upponyi- és Rudabányai-hegység, Aggteleki-karszt

Felfedezőtúra Észak-Magyarország elfeledett középhegységeibe

Indulás helye: Dédestapolcsány, Lázbérci-tó parkoló (Felszabadítók útja 42-43). 2020.10.31-én szombat reggel: 09:00-kor.
Szállás és ellátás: Kazincbarcikán a Bajor Sörház Panzióban, 2 ágyas szobákban, a reggeli kivételével önellátó.
Utazás: Amennyiben nem tudod megoldani az egyéni utazást, ez esetben csatlakozz a programhoz úgy, hogy a kisbuszos transzfert választod, melynek felára 9.900 Ft. Jelentkezéskor kérjük mindenképp jelezd ha igényt tartasz az Eupoliszos transzferre, mert az korlátozott számban áll csak rendelkezésre!

Út ára tartalmazza

- a szállást Kazincbarcikán 2 ágyas szobákban,
- a sörüzemi vezetést,
- a reggelit,
- a szervezést és a magyar nyelvű túravezetést.

Út ára nem tartalmazza

- a túra helyszínére való eljutást (de igény esetén biztosítunk transzfert az egész programunkhoz),
- a sörvacsora árát,
- az egyéb étkezést.

Utazás

Egyénileg autóval. Általunk javasolt útvonal Budapest felől az M3-as autópályán, majd a nem régiben átadott M25-ös gyorsforgalmi úton Egerig, aztán a 25-ös úton Szarvaskőig. Onnan Szilvásvárad – Nagyvisnyó úton Dédestapolcsányig.

Amennyiben nem tudod megoldani az egyéni utazást, ez esetben csatlakozz kisbuszos transzferünkhöz melynek felára 9.900 Ft. Transzfer esetén találkozó 2020. október 31-én szombaton 06:30-kor, a XI ker. Szent Gellért tér és Műegyetem rakpart sarkán levő parkolónál (az M4-es metró állomása mellett).

Létszám

Tájékoztató létszám: 10-20 fő. Az utat minimum 10 fő befizetése esetén indítjuk el. Túránkat 15 főig egy, 16-20 fő között két túravezető kíséri.

Túra nehézsége

A túrák teljesítéséhez elég, ha átlagosan sportos az erőnléted. A gyalogtúra során a magabiztos koordináció és a szédülésmentesség elengedhetetlen és fontos a bejáratott, betört, vízálló bakancs viselése!

Szállás

Kazincbarcikán a Bajor Sörház Panzióban, 2 ágyas (külön ágyak) szobákban, amelyhez fürdőszoba is tartozik. A szálláson kapunk vasárnapi reggelit, amelyet a program ára tartalmaz.

Időjárás

Változatos őszi idő várható a túrán, így mindenképp figyeljétek az aktuális időjárás előrejelzéseket

Felszerelés

Túrafelszerelés szükséges, elsősorban egy kényelmes, bejáratott, vízálló bakancs. Túranadrág, póló vagy túraing, minőségi, jó nedvességleadó, vízhólyagokat nem okozó túrazokni, fejfedő, naptej, napszemüveg. A kedvezőtlenebb időjárásra is számítva esőkabát, réteges túraöltözet, váltásruha, hosszú nadrág és dzseki. A gyengébb térdízületek kímélése érdekében jó hasznát veheted egy sport térdvédőnek, fáslinak vagy túrabotnak! A váltás ruha a túra idejére az autóban maradhat.

Élelem

A túra a vasárnapi reggeli kivételével önellátó. Az opcionálisan választható sörvacsora ára 6000 HUF/fő, amely grillezett sülthúsokat, csülköt és köretet tartalmaz, korlátlan sör fogyasztással (3 fajta helyi készítésű sör). Vegetáriánus étkezés is biztosított. Aki nem szeretne sört fogyasztani, Á’la carte rendelhet a helyszínen.

Pénz-ügy

Készpénzt mindenképpen hozzatok magatokkal a kisebb kiadásokra, kártyával több helyen nem lehet fizetni.
- a szombati sörvacsora ára 6000 HUF/fő

Biztosítás

Kötelező! 
Szeretnénk figyelmedet felhívni arra, hogy a részvétel feltétele az út teljes időtartamára érvényes utasbiztosítás. Érvényes biztosítás hiányában a túrán való részvételt megtagadjuk.
Irodánkban az Európai Utazási Biztosító (EUB) kedvezményes biztosításainak megkötésére van lehetőség, legkésőbb az indulás előtti napig.
 
Lehetőséged van Utazásképtelenségre vonatkozó biztosítás (azaz stornóbiztosítás) megkötésére:
 
Storno Basic: 1.245 Ft/fő (önrész: 20 %)

Transzferrel:
Storno Basic: 1.740 Ft/fő (önrész: 20 %)

Fontos, hogy amennyiben szeretnéd megkötni, azt csak az első befizetéssel egyidejűleg teheted meg, később már nem!
 
Bővebben a biztosító szolgáltatásairól a honlapjukon olvashatsz: www.eub.hu
 
Belépés
JEGYEZZEN MEG
Elfelejtett jelszó | Regisztráció
Rendezés