Bejelentkezés

USA, nemzeti parkok

A Vadnyugat nemzeti parkjai Yellowstone-tól Las Vegas-ig

Attila

“Kiváló a program! Csak a Hoover gát érintett semlegesen. Nekem megerőltető a hosszú túrázás, de mindig megoldható volt, hogy a vállalási képességemnek megfelelő saját programot alakítsak ki. Különösen tetszik az Eupolisz útjain, hogy van szabadságfoka az utasnak. :) Pali a király! Vele bárhova szívesen mennénk!:) Várakozásomnak megfelelt az utazás. Jól megfáztam, de ez az én hibám. Javasolom másoknak is az Eupoliszt!”

Judit

“Olyan szinten kimozdított a konfortzónàmból hogy mindent el tudtam felejteni! Nem volt különösebb elvárásom, csak élvezni akartam és az sikerült! A látnivalók töményen szépek! Nagy élmény volt! Már javasoltam is ismerőseimnek! :)”

Anett

“Összességében nagyon jól éreztem magam, még mindig az élmények hatása alatt vagyok. :) Szívesen maradtam volna még, és bármikor újra visszamennék. Felejthetetlen volt, felülmúlta minden várakozásomat. Arra rájöttem, hogy a túra a főbb látnivalókra koncentrált, elég frekventált látványosságokra, így érdemes lenne visszamenni megnézni a kevésbé felkapott helyeket is. Számomra az utazás két legjobb élménye a Zion-i és a Grand Canyon-i túra volt. Mindkettő igazi túra volt, kihívásokkal és teljesítménnyel, valamint feledhetetlen látnivalókkal. A Goblin Valley volt talán az egyetlen hely, ami felejthető volt. Nagyon cukik a kis koboldok, de ennyi. Szerencsére nem voltunk ott sokat. :)”

Szabolcs

“Töménytelen élmény. Csak győzzem felidézni! Pali egy terminátor. Amikor ott van az ember, akkor sem hiszi el. Minden nap másért volt eszméletlen! Köszönöm!:)”

Judit

A program gazdag volt és változatos. Nehéz megmondanom, hogy mit lehetne kihagyni, vagy belevenni a programba. Én elsősorban az Antelope Canyon miatt választottam ezt az utat. Az első napokban láttuk a Buckskin Gulch-ot, ami jellegében eléggé hasonló, gyönyörű hely. Ez után már az Antelope nem volt akkora durranás, mint amire számítottam, bár az is lélegzetelállító látvány. Annak ellenére, hogy kb. 12 éve vágytam látni az Antelope-t, nagyon sajnáltam volna, ha nem látom a B.G.-t is. Hasonló a helyzet a Canyonlands-szel és a Grand Canyonnal. A Canyonlands látványa után a Grand Canyon már nem olyan ütős. De egy Grand Canyont nem lehet kihagyni a programból, mert nyilván többen ismerik, mint a Canyonlands-et, így fokozza az út vonzerejét. A túravezetőnk nagyszerűen oldotta meg a feladatát. Nem kis teljesítmény volt tőle a 24 órás szolgálat. Én bármikor, bárhova nyugodtan elmennék vele a jövőben. A szállás - kempingezés saját sátorral - megfelelt a leírásnak. Más kérdés, egyéni problémám, hogy én nem igazán megfelelő sátrat vittem, és egyébként is, alapból nem szeretek sátorozni. A motel szállások megfelelőek voltak. Számomra azok a helyek, amiket út láthattam régi vágyaim voltak. Sok éves álmomat valósítottam meg azzal, hogy megnézhettem az Antelope Canyont, a Death Valley-t, a Yosemite és a Yellowstone park látnivalóit. Az utazás minden percét élveztem, és én semmit nem akarok elfelejteni! :) Legfeljebb a sátrazást. :)
A honlapunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk neked.