Korzika

Legnépszerűbb utunk a szépség szigetén - apartmanszállással.

A mindenkori határátlépési információkról a konzuli szolgálat oldala ad aktuális és részletes tájékoztatást. Mindenki maga felelős azért, hogy azoknak a személyi feltételeknek megfeleljen, amik az utazáshoz szükségesek!

Részletek: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?franciaorszag

Vélemények

“A programok jól voltak összeállítva. A programszervezők ügyeltek arra, hogy 1-1 túrázós nap után a következő napon strandolás legyen. :) Én korábban nem sok mindent tudtam Korzikáról, de a túravezetők nagyon sok hasznos és érdekes informacióval elláttak minket. Atesz “stand upos” előadása pedig különösen tetszett. :) Jól éreztem magam, sok-sok élménnyel gazdagodtam."
“Tökéletesen felkészült túravezetők, mind emberileg, mind szakmailag kifogástalanok. Korzika egy új szerelem lett, már most visszavágyom! :) Remélem jövőre sikerül bejárni veletek a sziget északi részét is.”
Fantasztikus volt az út, épp amilyenre számítottunk! :) Sly és Atesz is nagyon jó fejek, profi módon szervezték az egészet. A busz és a sofőrök is csillagos ötös, ennél jobbat kívánni sem lehetne. Biztos vagyok benne, hogy fogunk még veletek utazni, és természetesen ajánlom másoknak is, nagyon jó munkát végeztek, csak így tovább ;)
"Palombaggia méltán szerepel Európa 10 legszebb strandja között. A tenger gyönyörű, színe leírhatatlan, a homokból pedig legömbölyített gránitsziklák kandikálnak ki. Más homokos strandoktól eltérően, itt el tudunk bújni a tűző napsugarak elől az ernyőszerűen szétterülő fenyők árnyékába.... Ha pedig egy kicsit szeretnénk elbújni a tömeg elől, akkor egy kicsit sétálnunk kell, de megéri. Roccapina igazán az öböl felett őrt álló Oroszlán-szikláról, a Genovai-őrtorony tövéből látványos. Letekintve a mélybe, a színekre új szavakat kell kitalálni, a hajók szinte lebegnek a tökéletesen tiszta vízben..."

Egy kis képes kedvcsináló. Tovább a cikkhez: Korzikai élmények
 
Belépés
JEGYEZZEN MEG
Elfelejtett jelszó | Regisztráció
Rendezés