Bejelentkezés

Madeira

Vissza a Paradicsomba! Újratöltve :)

Zoltán

"Összességében én csak szuperlatívuszokban tudok beszélni az útról (még akkor is, ha 1 nappal később tudtunk hazarepülni a szél miatt, de erről az iroda nyilván nem tehet). Nagyon tetszett, hogy mennyire változatos volt a túrák célpontja, tulajdonképpen minden nap más arcát láttuk a szigetnek.
Tetszett az is, hogy volt rugalmasság a programokban, aki nem akart mondjuk még egy túrát, az választhatott mást.
Azóta már javasoltam másoknak. :-) "

Panni

"Számomra felejthetetlen, élmény dús utazás volt. Felülmúlta a várakozásaimat, haza se akartam jönni :))
Az út legnagyobb élménye a felhők feletti hegymászás volt, és az eukaliptuszerdők. Biztosan javasolnám másoknak is az utat!"

Klára

"A Madeira túrával kapcsolatosan szeretném a véleményemet leírni. Borbáth Péter személyében egy rendkívül felkészült, empatikus, kreatív túravezetőt ismertem meg. Kevés túrán voltam még így, hogy minden összejött, fantasztikus élmény volt, mindenkinek ajánlani fogom. Egyetlen egy negatív élményt sem tudok leírni. Mindent Péternek köszönök. Szívesen elmennénk vele jövőre az Azori-szigetekre is, tudom, hogy tervezi az utat."

Csilla

"Nem tudom, hogy az eredeti túra összeállítás szerint milyen lett volna ez a hét nap, de ebben a sorrendben, ahogy nekünk sikerült - újratervezve a túrákat az időjárásra való tekintettel - nagyon klassz volt!:) Én még egy-két nappal megtoldanám az utat, hogy Porto Santo-t is meg lehessen nézni…de persze „Madeira 2”-re is kell, hogy jusson valami.. :) Csodálatos helyekre vitt el minket Peti! A tériszony jött ugyan velünk egyszer-kétszer, de így kis csoportban túrázva az sem okozott problémát. :) Többször lemaradtam ugyan, de ez a bámészkodásnak volt köszönhető. A túravezetőnek, Petinek nagyon jó humora van, szórakoztató egyéniség és mindenkivel megtalálta a hangot, jó volt vele utazni. A szállás jobb volt, mint vártuk, és jó volt, hogy végül kaptunk reggelit is! Összességében nagyon-nagyon jól éreztem magam! A csúcs nekem a sziget csúcsa, Pico Ruivo és Porto Moniz strandja volt! Felejteni remélem, hogy semmit nem fogok. Santana adta a legkevesebb élményt, de ott legalább leültünk egy kicsit, és ittunk egy Ginja-t a helyes kis házak között. :)"

Gabriella

"Fergeteges hét volt Petivel. Madeirára csak vele kell menni Jó humorú, okos ügyes talpraesett fiú. Minden pillanat szórakoztató, megnyugtató vele. Jó sofőr, biztonságban éreztük magunkat. Egy mikroportot azért megérdemelne, hogy az útközben elmondott ezernyi érdekességet a hátsósorban is lehessen élvezni. Úgy éreztem magam mint egy jól sikerült osztálykiránduláson. A legesleg nagyobbélmény persze, a Pico do Arierió meghódításí volt. Felejthetetlen! Már minden ismerőst izzítottam Madeirára. Én pedig várom a Madeira II-t legalább 10 napban."

Zsuzsi

"Szuperül éreztem magam. Csodálatos Madeira, a túrák is nagyon élvezetesek voltak, gyönyőrű helyeken jártunk. A program jól volt összeállítva. A túravezető nagyon barátságos, felkészült, toleráns, jó humorú, odafigyel az emberekre. A legnagyobb élmény a csúcstúra volt, bár emellett elég nehéz volt számomra. De örülök, hogy végigmentem, felejthetetlen élmény. A másik varázslatos hely nekem a Porto Moniz-i strandolás volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a túrát. Köszönöm az élményt!"

Árpád

“Mivel első utam volt Madeirára és veletek, minden program és a túra tetszett. A fokozatosság elvét betartva egyre nehezebb túrák következtek. Ha az ember nincs "edzésben" akkor a séta is lehet megerőltető. A mi programunk teljes egészében megfelelt elvárásaimnak. Ha lehetett volna talán egy "pihenőnapként" Porto Moniz-ban a lávamedencéknél eltöltöttem volna egy kicsivel több időt, mellé téve még valami rövidebb programot. A csoport létszáma és összetétele is megfelelt előzetes elvárásaimnak, nagyobb létszám már kezelhetetlen volna véleményem szerint. Túravezetőnk egy maximálisan felkészül ember, úgy emberileg mint szakmailag,csak dicsérni tudom a lexikális tudását is. Problémamegoldó képessége is maximális.(lásd járattörlések stb) Természetesen ha lehetne csak vele utaznék!”

Hajnalka

"A túravezetőnek szívesen adnék ötből tíz pontot is! Abszolút barátságos, segítőkész, rendkívül tájékozott embert ismertünk meg a személyében, aki az esetlegesen felmerülő problémákat is könnyen tudta kezelni. A szigetről és az országról való ismeretei pedig bámulatosak, rengeteg érdekességet tudtunk meg tőle. Azóta is vágyakozom egy jó kis saudade-ra! :D Vele bármilyen túrára szívesen elmennék. (Csak arra kellene még figyelnie, hogy van olyan utas, aki az utazás során elveszti az időérzékét, fogalma sincs, hogy pl. másnap május 1. van, vagy éppen szombat, így bezár a bolt, piac stb. :D Egyetemista korom óta nem vettem részt csoportos utazáson, de minden rendben volt. Nagyon örültem, hogy egy klassz csoport jött össze, pár percnél többet soha senki nem késett, ami nagy szó. A legjobban a szigeten a lélegzetelállító magasságok és mélységek váltakozása tetszett, meg hogy a madeirai emberek minden talpalatnyi földet megművelnek, még ha az egy szakadék peremén van, akkor is. Viszont rá kellett jönnöm, hogy a sárban és esőben túrázást nem nekem találták ki. Mindenkinek fogom mondani, hogy bátran menjen az Eupolisszal túrázni!"
A honlapunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk neked.