Kína

Utazás a Középső Birodalomba.

Hosszabbítási lehetőség: Sanghaj és Tongli.

Vélemények

"Rendkívül változatos, sokrétű volt a program. Az ország nevezetességei közül sok mindent láttunk. Nagyon jó volt!"
“A program feszes volt, de teljesíthető. Nagyon jól összeválogatott, két hétbe szinte bele sem fér ennyi minden. Az utolsó nap kár, hogy nem tudtunk végig biciklizni a Li folyó mentén a hegyek között, de úgy emlékszem, itt valami program torlódás volt. Üresjárat egyáltalán nem volt. Fantasztikus helyeken jártunk! :-) Egy komolyabb túránk volt, a Huashan  hegy megmászása. Nem volt könnyű a folyamatos lépcsőzés miatt, de a látvány kárpótolt bennünket! Annyit jeleztünk a Palinak, hogy az út leírásába ezt is bele lehetne venni, akkor talán lélekben jobban fel lehet készülni. :-)”
“Nagyon jól éreztem magam. sokkal több pozitív élmény ért amire nem is számítottam. Mindegyik program valamiért különleges volt. Nekem a csúcs a Szent hegy, a karsztkúpok a pandák valamint Nagy Fal volt.”
“Remek út volt, jó társaság. Pali szuper munkát végzett! :) Nekem a panda park kevésbé tetszett, Guilin volt a legnyagyobb élmény!”
“Előzetes elvárásaimat felülmúlta az utazás! Csúcspont: Nagy Fal - Mutianyu (nem volt tömeg, kíváló választás), Huashan: Via-Ferrata (megérte sorban állni), Yangshou - minden! Túravezető közvetlen, barátságos, sok történelmi információt átadott az utasoknak.  Reményeim szerint a jövőben még fogok Eupolisszal utazni! :)”
"Nagyon jól éreztük magunkat az úton, minden várakozásunknak megfelelt. Fantasztikus dolgokat láttunk és éltünk át. Bepillantást nyertünk a helyi emberek mindennapjaiba, életébe, és mindezt úgy, hogy folyamatosan új és új területeket jártunk be. Úgy gondoljuk, hogy egy klasszikus utazással mindezt nem kaptuk volna meg! Számomra a legnagyobb élmény (már ha ki lehet emelni ilyet) a Huashan-hegy megmászása volt, ami - bár nagy kihívást jelentett- csodálatos élmény volt. Érdekes volt még a sok fajta utazási eszköz is, amit igénybe vettünk (kb. 10-11 féle). Kicsit sok szabadidő volt Yangshou-ban, és kihagynám a második hegy megmászását-  nem ad akkora élményt, mint amennyire fárasztó. Bodon Pali nagyon empatikus, segítőkész, jókedvű túravezető, mindenki szerette! Nélküle nem lett volna ilyen gazdag ez az út! Javaslom mindenkinek ezt az utat, ide el kell menni, ezt látni kell; de fel kell készülni!"
 
Belépés
JEGYEZZEN MEG
Elfelejtett jelszó | Regisztráció
Rendezés