Bejelentkezés

Jordánia

Malajzia, Szingapúr (szilveszter)

Madeira

Kenya szafari, Indiai-óceán (szilveszter)

Izland: aurora borealis (5 nap)

Srí Lanka, Maldív-szigetek (szilveszter)

Annapurna Szentély (Nepál)

Kedvezmény


Törzsutas kedvezmény

Visszajáró Utasaink törzsutas-kedvezményben részesülnek, melyről itt tájékozódhatsz bővebben. A törzsutas kedvezmény összevonható az előfoglalással és a gyermek kedvezménnyel.


Gyermek kedvezmény

Minden 14 éves kor alatti utasunknak 10% kedvezményt adunk. A kedvezményt - ahogy a törzsutas kedvezményt - az Eupolisz utak saját szervezésű részére tudjuk adni (repülőjegyre tehát sajnos nem), de más kedvezményeinkkel, például a törzsutas kedvezménnyel összevonható, sőt, az előfoglalással is, tehát akár 20% is lehet a gyermek kedvezmény mértéke. Fontos, hogy az életkor figyelembe vételénél az út indulási (nem az érkezési) dátumát vesszük alapul.

Csoportos kedvezmény

Speciális, más kedvezményeinkkel nem összevonható, saját szabályrendszerrel működő kedvezmény. Együttes jelentkezés esetén, ha a társaság létszáma eléri az 5 főt, akkor a kedvezmény mértéke 5%. 6 főnél 6%, 7 főnél 7%, 8 főnél 8%, 9 főnél 9%, 10 fő, vagy annál nagyobb társaságok esetében szintén 10% kedvezmény lehetséges. Fontos, hogy a jelentkezés egyszerre, csoportban történjen, valamint a részvételi díj aktuális összegének (előleg / utólag / teljes összeg) megfizetése is egyben, egy összegben valósuljon meg. Minden résztvevőt külön is regisztrálunk, tehát az együttes jelentkezéstől függetlenül a csoport minden tagja részt vesz az utazás által a törzsutas-kedvezmény-programban.

Előfoglalás

Minden év elején előfoglalást tartunk, ami egy általános 5% kedvezményt foglal magába. A kedvezmény összevonható a törzsutas-kedvezménnyel, tehát, az 5% kedvezménnyel rendelkező törzsutasaink 10%, a 10% kedvezménnyel rendelkező törzsutasaink 15% kedvezményt kapnak ebben az időszakban.

- Az előfoglalási kedvezmény az Eupolisz utak saját szervezésű részére vonatkozik (repülőjegyre nem).

- Az előfoglalási kedvezmény azokra a meghirdetett utakra vonatkozik, melyek az aktuális előfoglalás ismertetőjében megadott időszakban indulnak.

- A kedvezményt  - mint előfoglalást - a teljes részvételi díj befizetése esetén tudjuk megadni.

- Ha fizettél előleget egy, vagy több, az akcióban résztvevő utunkra, és az előfoglalás időtartama alatt fizeted be az utólagot, akkor érvényes a teljes általad igénybe vehető kedvezmény, a teljes részvételi díjból.

- Az előfoglalás időpontját a főoldalunkon a hírekben, illetve hírlevelünkben jelezzük.

A honlapunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk neked.