Bejelentkezés

Ladakh (Kis-Tibet), Taj Mahal

Korzika

Indonézia: Bali, Nusa Penida (Komodo)

Jordánia (aktív)

Indonézia: Jáva, Bali

Montenegró

Kedvezmény


Törzsutas kedvezmény

Visszajáró Utasaink törzsutas-kedvezményben részesülnek, melyről itt tájékozódhatsz bővebben. A törzsutas kedvezmény összevonható az előfoglalással és a gyermek kedvezménnyel.

Eupolisz Air

Egyes útjainknál, azok meghirdetésétől kezdődő, jellemzően egy hónapig terjedő időszak az Eupolisz Air időszak. Ez időszak alatt az adott utazásra jelentkezés esetén 5% kedvezményt kapsz a teljes árból (a jelentkezés az előleg vagy a teljes összeg befizetésével teljesül). Ez természetesen összevonható törzsutas-kedvezményeinkkel, így törzsutasként akár 10-15% kedvezményt kaphatsz, ha időben lépsz.

Miért? Mert a legtöbb repülős utunk indulása előtti pár hónapban már annyira magas a csatlakozó repülőjegyek ára, ha egyáltalán van még elérhető, hogy késői jelentkezés esetén egyszerűen lemaradsz az útról. A garantált indulás kihirdetését követően azonban így még jóval nagyobb az esélye, hogy értelmezhető áron kapj (kapjunk) repülőjegyet.

Mi az Eupolisz Air időszakkal szeretnénk megtámogatni, hogy akkor hozd meg a döntést, amikor a repülőjegyek ára még nem az egekben jár.

Gyermek kedvezmény

Minden 14 éves kor alatti utasunknak 10% kedvezményt adunk. A kedvezményt - ahogy a törzsutas kedvezményt - az Eupolisz utak saját szervezésű részére tudjuk adni (repülőjegyre tehát sajnos nem), de más kedvezményeinkkel, például a törzsutas kedvezménnyel összevonható, sőt, az előfoglalással is, tehát akár 20% is lehet a gyermek kedvezmény mértéke. Fontos, hogy az életkor figyelembe vételénél az út indulási (nem az érkezési) dátumát vesszük alapul.

Előfoglalás

Minden év elején előfoglalást tartunk, ami egy általános 5% kedvezményt foglal magába. A kedvezmény összevonható a törzsutas-kedvezménnyel, tehát, az 5% kedvezménnyel rendelkező törzsutasaink 10%, a 10% kedvezménnyel rendelkező törzsutasaink 15% kedvezményt kapnak ebben az időszakban.

- Az előfoglalási kedvezmény az Eupolisz utak saját szervezésű részére vonatkozik (repülőjegyre nem).

- Az előfoglalási kedvezmény azokra a meghirdetett utakra vonatkozik, melyek az aktuális előfoglalás ismertetőjében megadott időszakban indulnak.

- A kedvezményt  - mint előfoglalást - a teljes részvételi díj befizetése esetén tudjuk megadni.

- Ha fizettél előleget egy, vagy több, az akcióban résztvevő utunkra, és az előfoglalás időtartama alatt fizeted be az utólagot, akkor érvényes a teljes általad igénybe vehető kedvezmény, a teljes részvételi díjból.

- Az előfoglalás időpontját a főoldalunkon a hírekben, illetve hírlevelünkben jelezzük.

A honlapunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk neked.