Thaiföld, Laosz, Kambodzsa

Indokína különleges arcai, lazulással Thaiföld álomszép szigetén, Koh Chang-on

Aktuális programunkon jelenleg várólistát vezetünk, szervezési okokból. Kérjük, amennyiben részt szeretnél venni programunkon, küldd el jelentkezésedet, és amint lehetséges, visszajelzünk, tudjuk-e azt fogadni.

Vélemények

“Bodon Pali volt a túravezetőnk. Nagyon pontos, precíz, minden kérdéssel, problémával fordulhattunk hozzá. Azonnal mindenre volt tökéletes megoldása, nagyon jó fej, kedves, bármikor szívesen megyek vele bárhová. Minden ország, térség történelemről, gazdaságról, kultúrájáról folyamatosan és nagyon érdekesen mesélt. Nagyon jól éreztük magunkat!!! Számunkra a fő csúcspont, hogy az igazi Ázsiáról, a benne élő emberekről kaptunk képet. Ott voltunk közöttük, velük éltünk ebben a pár napban, bepillantást nyertünk a valódi életükbe. Nagyon nagy élmény volt Angkor az összes templomával, Laosz a hétköznapjaival elefántostól, whisky falustól. Nagyon jó volt, hogy az utolsó 2 napban Koh Changon a tengerparton tudtunk pihenni, jó a túra felépítése, bármikor javasolnám a barátaimnak.”
“Még sosem utaztam utazási irodával, mert sosem volt szimpatikus ez a 'kínai turista' féle utazás, viszont körtúrára nem szerettünk volna belevágni az ismeretlenbe tekintve hogy először mentünk Ázsiába, de teljes mértékben felülmúlta az elvárásaimat az egész út, a szervezettség, a túravezetés, a társaság, a programok no meg a sok varázslatos hely amit meglátogattunk. Pali csodás túravezető volt, ez volt az első Eupolisz és Palis utazásunk, de biztosan nem az utolsó.”

"Mindenképp javasolnám minden ismerősömnek. Nagyon jól megszervezett, gördülékeny út volt. A közös programok tökéletesen követték egymást, elegendő ideig voltunk egy helyen és pont jókor álltunk tovább. Különösen értékeltem, hogy a „szabadnapokra” is több lehetőséget vázolt fel a túravezető, sőt velünk is tartott, így nem voltak tanácstalansággal töltött percek. A túravezető minden kérdésünkre kielégítő választ adott, minden különleges kívánságot segített teljes mértékig kielégíteni, segített megszervezni. Az i-re a pontot az tette fel, hogy még arra is ügyelt, hogy a vegetariánus utasoknak mindig legyen mit enniük…nagy köszönet érte! Összességében azt mondanám, hogy tökéletes 3 hetet kaptam és örök emlék marad számomra. "

 
Belépés
JEGYEZZEN MEG
Elfelejtett jelszó | Regisztráció
Rendezés