Bejelentkezés

Jordánia (aktív)

Wadi Rum: Jabal Addami csúcstúra, szurdoktúrák, Petra. Még több természet, még aktívabban!

Enikő

"Azt hiszem a szállást az adott térség viszonyai között kell értékelni és így tekintve a szállások jók voltak. Meglepetésemre, a legjobban a beduin táborban éreztem magam a szállások közül, bár ettől tartottam egy kicsit. Még úgy is a legjobbnak ítélem, hogy két WC és egy zuhanyzó jutott csak a nőkre, gondolom a férfiakra is és a meleg víz is korlátozottan állt rendelkezésre. Valószínűleg a hely varázsa: a tábor közepén az esti tűz zenével, a tea, a csillagos égbolt, a hajnali fények a sivatagban, az étel, az ágy kényelme, helyi emberek kedvessége tette a legjobb szállássá."

Dóra és András

"Tetszett nekünk, élveztük a változatos programokat."

Enikő

"Csodálatos hét volt! Nagy kár lett volna, ha kimarad az életemből. Többet adott, mint vártam. A legizgalmasabb a Wadi Mujib kanyon túra volt. A legszebb pillanatok: naplemente a sivatagban a rengeteg hófehér virág között, sohasem látott lila korall a Vörös tengerben, a sivatagban egyedül bóklászó teve csorda félős kicsinyeinek a megközelítése, a Kincstár első megpillantása élőben, az első pillanat amikor a leánder erdő a patak két oldalán felbukkan, kilátás a Nébó hegyről. Felejthető: Jordánia legmagasabb csúcsa, de maga a túra felfelé és lefelé elég izgalmas volt, így aztán jó, hogy a programban volt, többek között azért, mert odafelé menet találkoztunk a teve csordával, visszafelé meg a dzsipek elrontották az utat és volt némi bizonytalankodás, amit én személy szerint élveztem. Nem csak javasolnám, de javasolni is fogom ezt az utat a barátaimnak, bár anyukámat nem gondolnám erre az útra biztatni. :D "

Ilona

"Nekem pont jó volt a ritmus, a programok váltakozása, napról-napra újabb érdekességgel találkoztam és volt idő pihenni is. A végére egy élménnyé állt össze az út, úgy érzem, megismertem Jordániát. Gratulálok hozzá! Ismét nem csalódtam az Eupoliszban, viszont e program után nagyon magasra került a léc a következő utak minősítéséhez..."

Edit

"Nekem minden nap új élmény volt. A természet által nyújtott látnivalók miatt választottam ezt az utazást. Nem csalódtam benne, mert a programok többsége erről szólt.  A városokból is a legnevezetesebb látnivalókat megnéztük, nekem ennyi pontosan elég volt. És ennyire szükség is volt. Az időjárás is nagyon kedvezett. Örülök, hogy részt vehettem ezen az utazáson."

Krisztina

"Szuper. Nekem az ott megismert emberek kedvessége, nyíltsága jött be legjobban: Keifa, a madabai árus, Husszein, a taxisofőr, aki elpantomimezte József és Putifárné történetét, Meflev a petrai beduin, aki megmutatta a lánya fényképét, a pék, aki lerángatott minket gyárlátogatásra, William akivel az oktatás fontosságáról beszélgettünk, Ahmed a petrai guide, aki énekelt nekünk a hegytetőn és Taysír a beduin, aki beduin neveket adott a csajoknak és előadta a saját versét, miközben szlalomozott a dűnék között.
És a sznorkelezés is egészen új élmény. Még meg kell szoknom.
És Petra. És Wadi Numeyra. És.. És……"

Gábor, Katalin

"Csodálatos volt, feltétlenül ajánlanánk – ajánljuk! Legnagyobb élmények: Petra, Jerash, Wadi Numeira, Wadi Musa, de sorolhatnánk az egészet első perctől az utolsóig! Nagyon köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult ehez a felejthetetlen élményhez!!!!"
A honlapunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk neked.