Horvátország (Dalmácia)

Szurdokok, vízesések, hangulatos városok és az Adriai-tenger.

Utazás: Ha nem tudod megoldani az egyéni leutazást, ez esetben csatlakozz az utazáshoz úgy, hogy transzfert is választasz, melynek felára 19.900 Ft.

Vélemények

"Kemény túra, laza hangulat. Ez az egész, így ahogy volt, nagyon nekünk való. Sibenikben keressétek a friss kerek kenyeret! Nagy sikere volt! Percek alatt elfogyott. Klassz szervezés, remek útitársak."
"Nagyon jó társasággal, nagyon szép helyeket, remek szervezésben tekintettünk meg. Minden élvezetes volt és a túrákon kellemesen elfáradtam. Egyszer még visszamegyek ezekre a helyekre."
"Ha azt hittétek, megszabadultok tőlünk, tévedtetek: megint itt vagyunk! :-) A prágai út után nem is volt kérdés, hogy jövünk-e, hiszen már a fiúkat ismertük és ez nekünk elég volt, hogy ismételten a "kezükbe adjuk a sorsunkat". Annyira összecsiszolódtunk, hogy a két négyzetméternyi, ötcsillagos fürdőszobán heten osztoztunk problémamentesen, csupán baráti szeretetből. A túrák isteniek voltak, életünkben először kipróbáltuk a lajhár-mászást is, több-kevesebb sikerrel. 16 km-en át "kerestük" Winnetou-t, de végül izmos önbizalommal inkább visszatértünk a teraszra, ahol a jó társaság és a finom borok sem homályosították el a tenger látképét. Nemsokára találkozunk!"
"Hatalmas sziklák Paklenicában, gyönyörű vízesések a Krkában, sikátoros városnézések, Plitvicében a türkizkék tavak és egy hatalmas felhőszakadás... Jó csapat... sör... színes pillangók... Jól éreztem magam... Köszönöm!!! PS: Csúcsélmény: Sibenikben egy hideg sör után fel a Szent Anna erődbe. Csodás kilátás igen vidám, sörmámoros hangulatban. Ajánlom mindenkinek!"
"Élménydús négy napot töltöttem egy jó csapattal. Peregtek az események, tengerpart, fürdés, túrázás, sziklák, mélységek, magasságok, mesés tengerparti városok, sörözés, mókázás és "Jurassicpark"!!! Kiváló program!!!"
"Csodálatos volt Plitvicén, mezítláb a csúszós hajópadlón, libabőrösen átélni az eső, víz (Neptun) erejét."
"Néhány sorban leírni mindazt, ami történt, lehetetlen. Kiemelni a lényeget, a legszebb élményeket nehéz menet. Kedvet csinálni másoknak képekkel, s hosszabb szöveggel lehet. Feljutni a csúcsra fájós lábbal, levált talpú bakanccsal a tikkasztó hőségben, víz nélküli kulaccsal mámorító lehet. Ez így történt, s ráadásul velem."
"Köszönjük nektek! Nagyon jól éreztük magunkat. Kellemes meglepetés volt, hogy utazási iroda ilyesmire is képes lehet: jó hangulat teremtése, utazás és program szervezés, túravezetők (idegenvezetők is egyben) felkészültsége. Az út csúcspontja az volt amikor lejöttünk a hegyről! :-D Felejthető a másnapi izomláz! Javasolnánk a túrát azon barátainknak szívesen akik bírják a megpróbáltatásokat! (Paklenica)"
 
Belépés
JEGYEZZEN MEG
Elfelejtett jelszó | Regisztráció
Rendezés