Bejelentkezés

Azori-szigetek (Lisszabon, São Miguel)

Három földrész határán az Atlanti-óceán közepén

Andrea

“Az utazás várakozáson felülire sikeredett. Az időjárás mindvégig kegyes volt. Az állandó humorforrást Anna és Laci párosa biztosította. A legjobb a wellness volt, az a melegvizes forrás és az óceán találkozásánál kialakított hullámmedence. A szobabeosztás is remekül sikerült, a hangulat és a csapat király volt. Sok móka és kacagás, még jobb kaják, rengeteg sör és pálinka/whisky.”

Edina

“Mindenképpen javasolni fogom barátaimnak, ismerőseimnek. A legnagyobb élményem a természet közelsége és az, ahogyan megbecsülik és vigyáznak rá, remélem ez így is marad. Kedvenc programok: bálnales, a fürdőzés az óceán - termálforrás találkozásánál és az egész napi esős túránk a vízesésekhez.”

Edit

"Nagyon jól éreztük magunkat, kicsit megfiatalodtunk, az egyetemi túrázásaink jutottak eszembe a sok sok bulival. Most utaztunk először az Eupolisszal, de biztosan nem utoljára. "

Bianka

“A hely adottságai miatt minden túra látványos és érdekes volt. A buszon töltött időt a túravezető érdekességekkel töltötte ki. A nehézségi szintek arányosan épültek egymásra, lehetett saját tempóban haladni és elágazásoknál vagy a túravezető vagy a csapat bevárta a "lemaradókat". Péter egy csoda. A folyamatos lelkesedése és pozitív szemlélete az egész túrára kihatott. Hihetetlen tudásbázisa van a térségről mind történelmi, mind földrajzi, mind irodalmi-művészeti területen. Biztonságot adott, hogy minden helyzetben segítőkész és türelmes volt. Szívesen utaznánk vele legközelebb is. Csodálatos nászutunk volt nektek köszönhetően. Már ajánlottuk a barátainknak és ismerőseinknek. :)”

László

"Jó volt nagyon, hatalmas élmény, és sokkal jobb volt számomra a több program és a jó csoport miatt, mint mikor egyedül voltam Madeirán. A lisszaboni városnézés fontos elem, a Cozido életre szóló gasztroélmény, a nyíltvizí úszás a termálbefolyásnál, a bálnales, és összeségében hogy ilyen csapattal, ilyen vezetéssel utazhattam. A reptéren is "vigyáztak ránk" a vezetők, ez is fontos és jó volt.  Egyedül amivel nehéz mit tenni, hogy ki kivel kerül egy szobába a magányosok közül :D Néha ez megnehezíti a másik alvását :). Esetleg egyágyas szobák bevezetésének lehetősége jó lenne némi felárral, ha szükséges. Viszont a közös apartman jó volt az Azorin, összehozta az embereket, közösséget kovácsolt, jó kis esti beszélgetések kerekedtek ebből. Maximum néha 1-2 nap az esti bulik voltak picit hangosak a szórakozóhely mellett. Az Eupoliszt mindenképp javasolnám, és már javasoltam is másoknak. Eddigi általam kipróbált  túrázós utazási irodák közül a legjobb."
A honlapunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk neked.