Izland: aurora borealis (szilveszter)

Vadászat a sarki fényre!

A mindenkori határátlépési információkról a konzuli szolgálat oldala ad aktuális és részletes tájékoztatást. Mindenki maga felelős azért, hogy azoknak a személyi feltételeknek megfeleljen, amik az utazáshoz szükségesek!

Részletek: 
https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/izland

Vélemények

"Az út nagyon jó volt. Izland különleges hely. A program nagyon jól van összeállítva. Elegendő idő van mindenhol arra, hogy mindent meg lehessen nézni. Többször volt nem tervezett megállás is, aminek külön örültem. A Güllfoss vízesés lenyűgöző látvány volt, valamint a Gejsír és a nemzeti park is csodálatos. A túravezető felkészült, rugalmas és segítőkész. A világ bármely pontjára elmennék vele túrázni! A szállás is megfelelő volt. Rugalmasak és segítőkészek voltak, gyorsan teljesítették a különleges kérésemet az étkezéssel kapcsolatban! Az ügyfélszolgálattal többször beszéltünk telefonon, minden gördülékenyen ment. Minden kérdésre választ kaptam, minden kérésemet teljesítették. Nagyon szuper csapat! Az utat folyamatosan javasolom a barátoknak és ismerősöknek!"
"Köszönettel tartozunk, mivel olyan programpontot is beiktattunk 3 ember kérését figyelembe véve, ami nem volt az eredeti programban! Nagyon jó kis út volt...csak sajnos rövid...de ennyi időbe ami belefért, mindent láttunk. A legnagyobb élmény a sarki fény és a lovaglás volt."
"Minden perc ki volt használva, de nem volt túlzsúfolt, sajnos több nem fért bele az időbe. Szívesen maradtam volna tovább is. A sarki fény látványa mindent megér, a Gullfoss vízesés télen is szemkápráztatóan szép."
"Minden nagyon flottul ment, kedves és segítőkész volt mindenki. A túrák nagyon tetszettek. Talán egy icipicit lehetett volna lassabb, gondolva azokra is, akik minden fűszálat lefényképeznek. :) Tényleg rendben volt, és tudom, hogy rengeteg a látnivaló és kevés az idő. A túravezetés a lehető legjobb volt! A megosztott információk érdekesek és sokszínűek voltak. A problémamegoldás ultraszuper, nem lehetett lehetetlent kérni! :) Szívesen megyek Péterrel újra... bárhova. :) Erre az útra mindenkinek el kellene mennie, sőt, én az alapszintű oktatásba is beépíteném Izland meglátogatását földrajzi, biológiai, történelmi, politikai és társadalmi aspektusból is. Nekem a legnagyobb élményt a bálnales okozta, és az Atlanti-óceán partjának a meglátogatása. Az a baj, hogy már fontolgatjuk a nyári túrán való részvételt is!"