Guadeloupe

Karibi kalandok Franciaország tengerentúli területein. Kiscsoportos utazás!

Vélemények

Hatalmas élmény volt! Még fel kell fogjam, pedig már 5 napja itthon vagyok. A naplementék feledhetetlenek voltak. A túrák bár kimerítőek voltak, olyan pluszt adtak, amivel most sokáig feltöltődtem. Vízesésben fürdés, kajakozás is szuper volt. Nekem kifejezetten tetszett, hogy kerültük a nagyon turistás helyeket. Például utolsó nap strandoltunk, de végül a nagyon felkapott turista paradicsom után (amelyik partszakasz tényleg nagyon szép volt, csak túl steril), elmentünk egy helyiek által preferált partszakaszra, ami az egész csoportnak sokkal jobban tetszett, mint az előző. És igen, ajánlanám az utat mindenképpen.
A látványosságok, természeti helyek, trópusi környezet várakozáson felüliek voltak! A Karib térséghez és a zavargásokhoz képest abszolút tiszta, kulturált, rendezett helyszín volt.
Nagyon jó út, sok látnivalóbal, túrákkal és strandolással. Nincs olyan része amit kihagytam volna. Mindenkinek tudom ajánlani!
Mindenképpen javasolnám. Nem akarok csúcspontot kiemelni, a maga nemében minden az volt. Ráadásul a csapat is szuper volt. Csodálatos helyeken jártunk, élményekkel, új barátságokkal gazdagabban értünk haza. Az útban csak az volt rossz, hogy haza kellett jönni.
Nagyon gazdag, élménydús program volt. A kajakozás volt a csúcspont. Még nem kajakoztam nyílt óceánon. A partok változatossága lenyűgöző. Nem volt felejthető rész, minden percét élveztük. Csodálatos volt a csapatunk is.
 
Belépés
JEGYEZZEN MEG
Elfelejtett jelszó | Regisztráció
Rendezés