Zempléni-hegység: Nagy-Milic (895 m), Megyer-hegyi tengerszem, Bodrogzug vízitúra

Csúcstúra és egy rejtett természeti szépség a Zempléni-hegységben, illetve evezés a vadregényes Bodrog árterén

Indulás és érkezés helye: Füzéri vár parkolója, 2020. július 25-én szombaton, reggel 10:00-kor.
Szállás és ellátás: családi borászat fogadójában, reggelivel.
Utazás: Kilenc személyes Eupolisz kisbuszunk a Mikropolisz utakhoz hasonlóan ezen a hétvégi úton is elérhető. Így ha nem tudod megoldani az egyéni leutazást, ez esetben csatlakozz az utazáshoz úgy, hogy a kisbuszos transzfert választod, melynek felára 9.900 Ft. Az Eupoliszos transzfer korlátozott számban áll rendelkezésre!

Út ára tartalmazza

- a szállást vendéházban, két ágyas szobákban,
- a reggelit,
- egy borkósolót a tokaji borvidék boraiból,
- a kenubérlést,
- a szervezést és a magyar nyelvű túravezetést.

Út ára nem tartalmazza

- az étkezéseket, belépőjegyeket és a wellness használatát.

Utazás

Egyénileg autóval. Az általunk javasolt útvonal Budapest felől az M3-as majd M30-as autópálya Miskolcig, innen a 37-es főúton egészen Sátoraljaújhelyig, majd innen Füzér települése.
Ha nem tudod megoldani az egyéni utazást, ez esetben csatlakozz kisbuszos transzferünkhöz melynek felára 9.900 Ft. Transzfer esetén találkozó 2020. július 25-én 06:30-kor, a XIV. kerület, Mexikói út metrómegállónál, a parkolóban.

Létszám

Tájékoztató létszám: 10-25 fő. Az utat minimum 10 fő befizetése esetén indítjuk el. Túránkat 15 főig egy, 16-25 fő között két túravezető kíséri.

Túra nehézsége

A túra közepes nehézségű, néhol meredek, de nem kitett szakaszokkal. Az ösvények csúszósak lehetnek, de a kocsiutak jól járhatók esőben-sárban is.

Szállás

Tállyán egy családi borászat fogadójában töltjük az éjszakát. A szálláson wifi van, és egy wellnes részleg is található, ahol finn és infraszauna található, merülődézsával és jakuzzival, amely felár ellenében vehető igénybe. A szálláson vacsora rendelésre van lehetőség. A szálláson 2-3-4 ágyas szobák vannak.

Időjárás

Általában meleg idő ebben az időszakban, 20 - 30 C. Eső, zápor előfordulhat.

Felszerelés

Vízálló, bejáratott túrabakancs feltétlenül szükséges, kis-közepes hátizsák a víznek és az ételnek, esőkabát. A vízitúrára fürdőruha, lehetőleg fehér póló, sapka vagy kendő, kis szivacspárna, vízhatlan zsák a személyes holmiknak. Másnapra váltás ruha. Ezen felül igény esetén túrabot, fejlámpa, napszemüveg és naptej is legyen nálatok

Élelem

A szálláson reggelit kapunk, vacsora rendelésre szintén van lehetőség.

Pénz-ügy

- Wellness részleg : 1900 Ft/fő-től
- vacsora: 3500 Ft/fő

Biztosítás

Kötelező! 
Szeretnénk figyelmedet felhívni arra, hogy a részvétel feltétele az út teljes időtartamára érvényes utasbiztosítás. Érvényes biztosítás hiányában a túrán való részvételt megtagadjuk.
Irodánkban az Európai Utazási Biztosító (EUB) kedvezményes biztosításainak megkötésére van lehetőség, legkésőbb az indulás előtti napig.
 
Vízitúrára vonatkozó utasbiztosítási lehetőségek:
Sport Extra: 510 Ft/fő
 
Bővebben a biztosító szolgáltatásairól a honlapjukon olvashatsz: www.eub.hu
 
Belépés
JEGYEZZEN MEG
Elfelejtett jelszó | Regisztráció
Rendezés