Jordánia

Tenger, sivatag és ősi kultúrák találkozása

Vélemények

"Csodálatos volt, feltétlenül ajánlanánk – ajánljuk! Legnagyobb élmények: Petra, Jerash, Wadi Numeira, Wadi Musa, de sorolhatnánk az egészet első perctől az utolsóig! Nagyon köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult ehez a felejthetetlen élményhez!!!!"
"Szuperül éreztem magam, a társaság létszáma pont megfelelő volt. Bárkinek szívesen ajánlanám, sőt fogom is. Felejthetetlen számomra a sivatag és Petra volt, az elsőt imádom a második gyerekkori álmom volt. Felejthető talán Amman volt, (sajnálatos módon) az idő rövidsége miatt talán, de a legjobb rákvacsorát viszont ott ettük, ami SZUPER volt. :) Eszterrel bármikor szívesen utaznék! Bárki rábízhatja magát, a legapróbb részletekig figyel mindenre, ötleteket ad, legyen az a programokra vonatkozó vagy a vásárlásra, étkezésre. Ugyanúgy élvezi az utat, mintha először járna ott, együtt fedezi fel az utasokkal a látnivalókat. :)"
"Nekem pont jó volt a ritmus, a programok váltakozása, napról-napra újabb érdekességgel találkoztam és volt idő pihenni is. A végére egy élménnyé állt össze a 12 nap, ami alatt úgy érzem, megismertem Jordániát. Gratulálok hozzá! Ismét nem csalódtam az Eupoliszban, viszont e program után nagyon magasra került a léc a következő utak minősítéséhez..."
"Nekem minden nap új élmény volt. Eszter magával ragadó el nem fogyó lelkesedése átragadt rám.
A természet által nyújtott látnivalók miatt választottam ezt az utazást. Nem csalódtam benne, mert a programok többsége erről szólt.  A városokból is a legnevezetesebb látnivalókat megnéztük, nekem ennyi pontosan elég volt. És ennyire szükség is volt. Az időjárás is nagyon kedvezett. Örülök, hogy részt vehettem ezen az utazáson és megismerhettem az Eupolisz újabb kedves túravezetőjét. Eszter maximálisan megfelelt az elvárásaimnak. Figyelmes, kedves, megértő és belevaló túravezető."
"Szuper. Nekem az ott megismert emberek kedvessége, nyíltsága jött be legjobban: Keifa, a madabai árus, Husszein, a taxisofőr, aki elpantomimezte József és Putifárné történetét, Meflev a petrai beduin, aki megmutatta a lánya fényképét, a pék, aki lerángatott minket gyárlátogatásra, William akivel az oktatás fontosságáról beszélgettünk, Ahmed a petrai guide, aki énekelt nekünk a hegytetőn és Taysír a beduin, aki beduin neveket adott a csajoknak és előadta a saját versét, miközben szlalomozott a dűnék között.
És a sznorkelezés is egészen új élmény. Még meg kell szoknom.
És Petra. És Wadi Numeyra. És.. És……"
 
Belépés
JEGYEZZEN MEG
Elfelejtett jelszó | Regisztráció
Rendezés