Bejelentkezés

Jordánia

Tenger, sivatag és ősi kultúrák találkozása

Ilona

"Nekem pont jó volt a ritmus, a programok váltakozása, napról-napra újabb érdekességgel találkoztam és volt idő pihenni is. A végére egy élménnyé állt össze az út, úgy érzem, megismertem Jordániát. Gratulálok hozzá! Ismét nem csalódtam az Eupoliszban, viszont e program után nagyon magasra került a léc a következő utak minősítéséhez..."

Edit

"Nekem minden nap új élmény volt. A természet által nyújtott látnivalók miatt választottam ezt az utazást. Nem csalódtam benne, mert a programok többsége erről szólt.  A városokból is a legnevezetesebb látnivalókat megnéztük, nekem ennyi pontosan elég volt. És ennyire szükség is volt. Az időjárás is nagyon kedvezett. Örülök, hogy részt vehettem ezen az utazáson."

Krisztina

"Szuper. Nekem az ott megismert emberek kedvessége, nyíltsága jött be legjobban: Keifa, a madabai árus, Husszein, a taxisofőr, aki elpantomimezte József és Putifárné történetét, Meflev a petrai beduin, aki megmutatta a lánya fényképét, a pék, aki lerángatott minket gyárlátogatásra, William akivel az oktatás fontosságáról beszélgettünk, Ahmed a petrai guide, aki énekelt nekünk a hegytetőn és Taysír a beduin, aki beduin neveket adott a csajoknak és előadta a saját versét, miközben szlalomozott a dűnék között.
És a sznorkelezés is egészen új élmény. Még meg kell szoknom.
És Petra. És Wadi Numeyra. És.. És……"

Gábor, Katalin

"Csodálatos volt, feltétlenül ajánlanánk – ajánljuk! Legnagyobb élmények: Petra, Jerash, Wadi Numeira, Wadi Musa, de sorolhatnánk az egészet első perctől az utolsóig! Nagyon köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult ehez a felejthetetlen élményhez!!!!"
A honlapunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk neked.