India (Holi - a színek fesztiválja)

A kontrasztok hihetetlen világa - a Holi ünnepség színpompás forgataga alatt!

Vélemények

"Nagyon jól éreztem magam. Nem tudtam, mit várjak, de ennél jobbat nem kaphattam volna. A túravezető zseniális volt, az első sokkot ami Indiában ért pillanatok alatt feloldotta, úgy közlekedett mint egy helyi. Biztonságérzetet adott. Az is lenyűgöző volt ahogy a maga 26 évével a 24-66 évig szóró korosztályt összefogta."
"Életem legjobb döntése volt ez az út több szempontból is!:) Pont azt kaptam, amire számítottam, megismerhettem az igazi Indiát, az igazi arcát. Biztos, hogy ajánlani fogom másoknak is!!"
"Annak ellenére, hogy Japiurban bekerültem a kórházba, azt kell mondanom, hogy EDDIGI ÉLETEM LEGNAGYOBB KALANDJÁBAN VOLT RÉSZEM! India egyszerre lenyűgöző és megdöbbentő, az a hely, ahova az ember egy idő után biztos visszatér. Köszönet a csodás élményért az Eupolisznak!"
"Az utazás időtartamából maximálisan kihoztunk azt, ami egy ilyen túrát teljessé teszi. Különösen tetszett az alapítványi iskola meglátogatása és a túravezető indiai barátja családjának meglátogatása. Ezek a programelemek színesítették az utat és nagymértékben hozzájárultak az indiai emberekről szerzett benyomások árnyalásához. Érdekes lett volna még északabbra látogatni, esetleg még a Himalája tövébe elmenni, de az már egy következő út programja lesz :) Máté nagyon kedves, szakmailag maximálisan felkészült túravezető. Lelkiismeretesen és teljes szívvel végzi a munkáját. Az út során a váratlan helyzeteket is kellő körültekintéssel és kitűnően kezelte. Kiváló érzéke van a különböző generáció csoporttá kovácsolásához. A média rémhírei ellenére biztonságban éreztem magam nőként az indiai utazásunk során, amelyhez nagyban hozzájárult Máté fellépése utazásunk harmadik napján a tavaszünnep fesztiválon. Egy következő alkalommal is szívesen utaznék vele. A közlekedési járművek állapota hagyott némi kivetnivalót, de ez helyi sajátosság. A helyi járatok igénybevétele maximálisan hozzájárult az India élményhez. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy részt vettem ezen az indiai úton. Mind szakmailag, mind emberileg felülmúlta az előzetes várakozásaimat. Minden nap volt egy olyan élmény, amelyik örökre emlékezetessé teszi az utat. Ha egy helyszínt kellene kiemelnem a programból, az Varanasi és a Gangeszon való csónakázás."
Nagyon jól éreztem magam. Mindenkinek jó szívvel tudom és fogom ajánlani. A túra csúcspontja: Varanasi és a Taj Mahal, valamint az egy-egy este spontán kialakult, jó hangulatú együttlét. Maga az egész út óriási élmény volt, amihez kis apróságok legalább annyira hozzájárultak, mint a nagyszerű látnivalók: ételek, tetőteraszos éttermek, vonatút, mozi, hangulat.

Köszönöm, óriási élmény volt ez az út, szívesen ajánlom az ismerőseimnek Észak-India felfedezését.

Kedvet kaptam ahhoz, hogy az elkövetkező években India további részeiről is legyenek személyes tapasztalataim.

"Nagyon jól éreztem magam, minden szempontból pozitívan csalódtam. Remek volt a szervezés, a túravezetőnk. Felejthető élményem nem volt, emlékezetes viszont annál több: amikor véletlenül elindultam felfedezni Agrát (kicsit eltévedtem) és a helyiek segítettek, ez egyben az első tuktuk élményem is; az elefántsimogatás Amberban és a máglyáktól kb. 1 méterre való sétálgatás Varanasiban. Köszönöm a rengeteg élményt, örömmel ajánlom barátaimnak is."
"Felejthetetlen volt az út, egy pillanatot sem cserélnék el másmilyenre. Nagyon tetszett, hogy közelebbről is megismertük a helyieket, szokásaikat. Legnagyobb élményt a Jaipurban töltött nap jelentette, a rengeteg szebbnél szebb látnivaló miatt, illetve a spontán kialakult elefántfarmon tett látogatás miatt. A Varanasiban látott halottégetés volt számomra a legsokkolóbb, de ez csakis személyes indíttatású. Abszolút mértékben ajánlanának benneteket, és már meg is tettem a baráti körömben."
 
Belépés
JEGYEZZEN MEG
Elfelejtett jelszó | Regisztráció
Rendezés