Thaiföld

Mosoly, napfény, trópusi szigetek, nemzeti parkok, lazulással fehér homokos tengerparton

A mindenkori határátlépési információkról a konzuli szolgálat oldala ad aktuális és részletes tájékoztatást. Mindenki maga felelős azért, hogy azoknak a személyi feltételeknek megfeleljen, amik az utazáshoz szükségesek!

Részletek: https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/thaifold

Vélemények

"Tökéletes út volt, amely a tényezők együttesének köszönhető (túravezetés, társaság, változatosság, magas szabadságfaktor, stb.). Sziklamászás, mangrove kajakozás."
"Jó volt, szép volt, rövid volt. :) 1 hónap is rövid lett volna. Köszönöm."
"Nem bántuk meg, hogy az utazás eme formáját választottuk. Annyira jól sikerült, hogy már újabb célpontokon törjük a fejünket. A csúcspont egyértelműen a sznorkelezés volt, de pontosan a változatos programok miatt a többi program között nem tudnék sorrendet felállítani. Igen, szívesen javaslom ezt az utat bárkinek, aki szép tájakat, érdekes embereket akar látni."
"Nagyon jól éreztem magam. A legjobb út volt amin résztvettem. Elefántokkal fürdés, hajókirándulások, sznorkling, mangrove mocsár, szilveszteri buli, templomok, ételek. Mindenképp javasolni fogom ismerőseimnek."
"Számomra az út várakozásaimon felüli volt. Fantasztikus volt a tenger, a homok, az idő. A szabadtüdős merülés számomra egy új és nagyon jó élmény volt."
"Nagyon-nagyon jól éreztem magam, köszönöm az élményeket! Nem tudtam mire számítsak, csak jól akartam érezni magam és szépeket látni és ez sikerült. Élmények: Erawan vízesés, elefánt fürdetés, sziklamászás a lagúnához. Felejthető? Nincs ilyen. De tényleg. Javasolni fogom az utat a barátaimnak, mert ezt nekik is át kell élniük. Biztos vagyok benne, hogy fogok még az Eupolisszal utazni."
"Nekem a sok változatos program, valamint a kikapcsolódás lehetősége és a túravezetők lelkes, odaadó és tapasztalt mivolta teljessé tette a nyaralásom."
"Ezúton is köszönöm szépen az utat, nagyon jól éreztem magam, remek élményekkel gazdagodtam, és nagyon szívesen elmennék újra Veletek a világ valamelyik sarkára :)