Fülöp-szigetek: Coron, Palawan

Kis csoportos, kalandos hajózások a Csendes-óceán melléki szigetvilágban

A mindenkori határátlépési információkról a konzuli szolgálat oldala ad aktuális és részletes tájékoztatást. Mindenki maga felelős azért, hogy azoknak a személyi feltételeknek megfeleljen, amik az utazáshoz szükségesek!

Részletek: https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/fulop-szigetek

Vélemények

„Az egész utazás nagyon tetszett! Beleszerettem a Fülöp szigetekbe. Nem voltak kifejezett elvárások, nem ipari turizmust akartam, szép természettel, jó társaságban, új élményekkel. Ügyesen fel volt építve a program, hogy egyre izgalmasabb és különlegesebb dolgokat láttunk. Semmit nem hagytam volna ki belőle! Nekem az útnak több csúcspontja volt, pl. a korallzátonyok, a katamaránozás, roncsmerülés, bungallós sziget és beszélgetés a szigeten a házigazdánkkal. Szuper volt a tuk-tukozás a hot springs-hez vezető úton. Nagyon jó szállásaink voltak. A sátrazás sem zavart, mert a rottyant sátor legalább lehetőséget adott látni a csillagokat és a napfelkeltét, miközben még a hold is fent volt a pálmák felett. Különleges élmény! A túravezető egyértelműen profi. Ami különösen tetszett, hogy nem ragadt bele mereven a túravezető szerepbe, hanem velünk együtt élvezte a snorkelinget, homokos tengerpartokat és az utazást. Jó buli volt, szólt a zene, minden a helyén volt.”
„Nagyon jól összerakott program. Ha lehetősèg lenne rà, èn szívesen megtudtam volna kicsit többet a filippinók kulturàjàròl, èletformàjàròl, törtènelmèről. De e nèlkül is remek volt. Ami turàzàsnak vehető, az a fakultatív via ferrata volt. Ez inkább làtvànyossàg volt, mint túra, de gyönyörű helyre vitt fel az ùt. Megèrte. Illetve a Coron-i hegyre fellèpcsőzés is kisebb turának vehetö abban a hőmèrsèkletben. :) Remekül èreztem magam. Nekem minden egyes merülès, ahol felfedezhettem a tenger èlövilàgàt, egyedi èlmèny volt. Nincs olyan, amit felejteni szeretnèk. bàrkinek javasolnàm, aki imàdja a tengert és bírja a hajózàst!”
„Nagyon tetszett a programok felépítése, ugyan nem volt túl sok, nekünk pont megfelelt, de bármikor dönthettem volna úgy, hogy kihagyok egyet és inkább pihenek, meg volt rá a lehetőségem. Mi magunknak is ilyen sűrű napirendet szoktunk beszervezni, mi ezt szeretjük. A túravezető, Sly, nagyon rugalmas, érti a dolgát, nagyon erre a szerepre való. Mindenképpen javaslom a céget is és az utat is a barátaimnak. Profi szervezés, rátermett, szakmailag odaillő emberekkel.”
 
Belépés
JEGYEZZEN MEG
Elfelejtett jelszó | Regisztráció
Rendezés