Costa Rica

Színes kolibrik, óriásteknősök, türkizkék tenger és vulkánok hazája

A mindenkori határátlépési információkról a konzuli szolgálat oldala ad aktuális és részletes tájékoztatást. Mindenki maga felelős azért, hogy azoknak a személyi feltételeknek megfeleljen, amik az utazáshoz szükségesek!

Részletek: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/amerika?costa-rica

Figyelem! Az utazásunkhoz kapcsolódó repülőjáratok érintik az Amerikai Egyesült Államokat is, ezért kérjük figyelmesen olvasd el az USÁ-ba történő beutazás szabályait is: 

Vélemények

“Ágnes túravezetőként kiváló munkát végzett, emberileg is rendkívül szimpatikus jelenség, túravezetőként a szervezésben is minden problémát igyekezett megoldani, legnagyobbrészt sikerrel. Amit végül nem sikerült, az nem rajta múlt. A túra során végig biztonságban éreztük magunkat. Mindenképpen szívesen utaznék vele a jövőben is. Természet-központú utazáson még eddig nem voltam, így kicsit vegyes érzésekkel indultam neki, de az élmények és a társaság nagyon hamar életem legjobb útjává tették ezt a két hetet. Nehezen tudnék csúcspontot mondani, minden helyszín valamiért tetszett, de nem mindegyik ugyanazért. Negatívumot nem tudnék mondani. Az utat bárkinek ajánlom, akit érdekel Latin-Amerika, és szeretne először egy "problémamentes" országba látogatni.”
“Nagyon szívesen utaznék újra Ágival, szuper guide volt! Nagyon jó volt úgy általában minden. Nehéz kiemelni egy konkrét dolgot, de ha nagyon kell: Tortugueroban a szálláson volt pár kajak, amit csak úgy kölcsönkértünk. Egyedül evezni a dzsungelben.. wow.” 
 
Belépés
JEGYEZZEN MEG
Elfelejtett jelszó | Regisztráció
Rendezés