Toscana, Cinque Terre és a Garda-tó

Giro di nord Italia :)

Vélemények

"Én nagyon jól éreztem magam, ez az út volt a nyaram legnagyobb élménye. Nehezen tudnék kiemelni legjobb élményt, hiszen rengeteg jó dologban volt részem, és minden újdonság volt nekem. A hegymászások, Cinque Terre, Firenze, Verona, Garda-tó stb. mind felejthetetlen élmény marad, a társaság és a jó hangulat miatt pedig különösen jól éreztem magam!"
"A túrák úgy voltak jók, ahogyan voltak. Különösen tetszett a harmadik hegyi túra a kereszthez. Persze a vizet megint elszámoltam a legnehezebb túrára, de hát jól esett utána az a 6-8 hideg sör a buszból..Mindkét túravzető marha jófej volt, segítőkész és közvetlen, a vihar idején és az utána végzett munkájukért külön köszönet. A viharos kempingben az olaszok mindent megtettek, hogy ne segítsenek, a túravezetők még így is kihozták a maximumot. Csak velük akarok utazni, csakhát nem olcsó utakat szerveznek.. esetleg kedvezmény nincs? :))) Az utazás hibátlan , a sör hideg, a vezetők jófejek. A vihar idején erejükön felül segítettek mindenkinek egész éjszaka és még másnap is, ezért emelem kalapomat előttük. Azt hittem, hogy a tavalyi Mont Blanc - Riviéra túrát nem érheti el, de sikerült, kiválóan éreztem magamat, benne van életem 5 legszebb utazásában!!!"

"GYÖNYÖRŰ TÁJAKON JÁRTUNK! Nekem nagyon tetszettek a túrák, egyik szebb volt, mint a másik. A tempóval nem volt gond és Gábor többször is kihangsúlyozta, hogy lesznek pihenők és így is volt. Akinek lassabb volt a tempója, azt szépen bevártuk és mindenki a saját tempójában tudott haladni. Tetszett a túrák és városnézések aránya, azt kaptam, ami a programban szerepelt és amire számítottam. Jó volt, hogy volt pihenőnap is. Mindkét túravezetővel maximálisan elégedett voltam. Mindent többször is elmondtak, összetartották a csapatot. A túra során abszolút odafigyeltek mindenkire. Minden tekintetben segítőkészek voltak és mindenkivel folyamatosan kommunikáltak. Különösen kiemelném, hogy a vihar idején a sofőrökkel együtt mentették az utasok elázott holmijait, miközben az ő cuccuk is elázott. Szívesen mennék velük bármikor. A városlátogatások előtt pedig mindig ismertették a legfontosabb tudnivalókat. Összességében nagyon jól éreztem magam, jók voltak a programok, a túrák és a társaság is. Azt kaptam, amit vártam és ajánlom is az utat az ismerőseimnek. Kikapcsolódni mentem és ez sikerült is."
 
Belépés
JEGYEZZEN MEG
Elfelejtett jelszó | Regisztráció
Rendezés