Erdély: Al-Duna, Herkulesfürdő, Kazán-szoros

Vadregényes túrák a Cserna-völgyében és a Kazán-szorosnál.

A mindenkori határátlépési információkról a konzuli szolgálat oldala ad aktuális és részletes tájékoztatást. Mindenki maga felelős azért, hogy azoknak a személyi feltételeknek megfeleljen, amik az utazáshoz szükségesek!

Vélemények

“Remek volt a program! Isteni szép tájon. Szívesen eljönnék sátrazni is ugyanide! Hova tetézzem!? Jövök még! Meg amúgy is utazom még veletek! :)”
"Az utazás várakozáson felül csodálatos élményt nyújtott számomra annak ellenére, hogy szomorú volt látni, hogy mennyire megy tönkre a régi herkulesfüdői városrész. A legnagyobb élményt a Vaskapu, a Kazán.-szorosban a hajókirándulás, majd a szoros feletti túrázás során a környék csodálatos látványa számomra felejthetetlen marad.  Mindenkinek javasolom, hogy ne hagyja ki ezt az utat."
“Változatos túraútvonalak voltak, gyönyörű tájakon. Könnyen teljesíthető volt számunkra, de azért nap végére mindíg elfáradtunk. :-) Tökéletes feltöltődés volt :-) Attilát már ismertük korábbi túráink során... ezért garantálva volt a jó hangulat. Ildikót most ismertük meg, de fantasztikus személyisége van és szuper túravezető. Mindketten kellően lazák és komolyak ahhoz, hogy a tervezett útvonal teljesüljön és emellett mindenki jól érezze magát. Ezúton is köszönjük Nekik ezt a szupert hétvégét!”
 
Belépés
JEGYEZZEN MEG
Elfelejtett jelszó | Regisztráció
Rendezés