Bejelentkezés

Erdély: Al-Duna, Herkulesfürdő, Kazán-szoros

Vadregényes túrák a Cserna-völgyében és a Kazán-szorosnál.

Gábor

“Remek volt a program! Isteni szép tájon. Szívesen eljönnék sátrazni is ugyanide! Hova tetézzem!? Jövök még! Meg amúgy is utazom még veletek! :)”

Júlianna

"Az utazás várakozáson felül csodálatos élményt nyújtott számomra annak ellenére, hogy szomorú volt látni, hogy mennyire megy tönkre a régi herkulesfüdői városrész. A legnagyobb élményt a Vaskapu, a Kazán.-szorosban a hajókirándulás, majd a szoros feletti túrázás során a környék csodálatos látványa számomra felejthetetlen marad.  Mindenkinek javasolom, hogy ne hagyja ki ezt az utat."

Mónika

“Változatos túraútvonalak voltak, gyönyörű tájakon. Könnyen teljesíthető volt számunkra, de azért nap végére mindíg elfáradtunk. :-) Tökéletes feltöltődés volt :-) Attilát már ismertük korábbi túráink során... ezért garantálva volt a jó hangulat. Ildikót most ismertük meg, de fantasztikus személyisége van és szuper túravezető. Mindketten kellően lazák és komolyak ahhoz, hogy a tervezett útvonal teljesüljön és emellett mindenki jól érezze magát. Ezúton is köszönjük Nekik ezt a szupert hétvégét!”
A honlapunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk neked.