Albánia

Élmények sokasága Európa egyik utolsó, rejtett magashegyi paradicsomában

Aktuális programunkon jelenleg várólistát vezetünk, szervezési okokból. Kérjük, amennyiben részt szeretnél venni programunkon, küldd el jelentkezésedet, és amint lehetséges, visszajelzünk, tudjuk-e azt fogadni.

Vélemények

Elvárások nélkül vágtam neki az útnak. A fotók és a változatos program győztek meg, hogy mennyi élményt fogunk kapni. Nagyon tetszett az út összességében, és nemcsak a felkeresett helyszínek, hanem az ott élő emberek kedvessége és barátságos viselkedése is. Élveztem, hogy a ráérős, laza életstílusuk átragad rám is, és teljesen kizökkent az itthon megszokott állapotból. Nehezen tudnék csúcspontot kiragadni, talált a Thethben töltött két nap lehetne, mert olyan érzésem volt, mintha a nyaralás alatt még egy különálló mini kis utazáson részt vehetünk. Felejthetetlen élmények, igazán köszönöm. A 12 nap pont megfelelő időtartam, nem túl rövid, nem túl hosszú.

"Nagyon élveztem az utazást. Megfelelő volt számomra a különböző programok változatossága. A túra főleg városnézésről szólt, de mellette volt kellő mennyiségű strandos program is. Ebben a nagy melegben külön jó volt, hogy ennyi strand volt a programba. Mondjuk az utolsó Velipojei strand egy kicsit zsúfolt volt, ezáltal a part mentén a víz nem volt olyan tiszta... És még túra is szerepelt a programban, kellemes meglepetés volt az Albán Alpok :) Ebben a melegben szerintem nem nagyon kellett volna több túrás nap.

Kellemes meglepetés volt számomra a szállások színvonala. Hogy a legtöbb helyen volt wifi, pedig már azt hittem, kilépek kicsit a net világából, de jó volt ez így :) Jólesett, hogy ebben a melegben szinte mindenhol volt lépkondi. A Beráti szállások átlagon felüliek voltak. Nagyon kedvesek voltak a háziak. Fogom ajánlani az utat, ismerősöknek, barátoknak. Sok sztereotípia él az emberekben erről a térségről. De szerintem ezek megdőltek :) Nagyon élveztem a kanyon túrát, bármikor megcsinálnám újra.... Az Albán Alpokba az utazás csodálatos volt.."

"Jól szervezett, az idegenvezetők által profi módon levezetett utazás.
Az apróbb problémák a hely jellegzetességeinek " köszönhetőek", melyekre már honlapotokon (pl. szállás) felhívtátok figyelmünket, az esetleges várakozásokra pedig Karina és Attila is felkészített mindenkit.
Összeségében remek volt, ajánlani tudom mindenkinek!"

"Nagyon jól éreztem magam, még talán többet is kaptam a vártnál, szállás minőségben feltétlenül. Különösen jó volt a reggeli mindenhol. Nekem Berat volt a legnagyobb élmény és a Mangalemi hotel egészen kiváló volt beleértve a staffot is. No és a remek albán konyha. Időutazást vártam, vissza a 60-as, 70-es évekbe, de ennél sokkal modernebb volt minden, kivéve a hulladékgazdálkodás. Wifi még a fast food-okban is, hűtött pohár a sörhöz, angolul jól beszélő fiatalok. A kommunista múlt alig látszik. Nem volt sok bunker sem. Felejthető: Velipolje. Már javasoltam is az utat.."

"Tetszett a programok összeállitása és a sorrendje. Túlzsofolt nem volt és az üresjáratokban jót lehetett enni. Turázás lehetne egy kicsit több, de azt nem tudom megmondani minek a rovására. A túrák nagyon érdekesek voltak és a túravezetőknek hála mindenki teljesiteni tudta. Kitünően éreztem magamat a várakozásaimat nagyon meghalata az út. A legnagyobb élménye a gasztronóomiai különlegeségek kipróbálása volt.De megemlithető a legénybúcsu, a birkafutam Thetibe, a balkáni sofőrök vezetése, az ottani emberek barátságosága pl. gjirokasteri bárányos, stb."

"A programok összeállítása nekem nagyon tetszett. Volt idő a pihenésre, feszített tempó nem volt. Szerintem jól ki lett használva az idő. Kihozták belőle a legtöbbet! Sőt az időjárás is hozzátett az izgalmakhoz :-))! Az egyetlen kemény túra az Albán Alpok egyik csúcsa, ami számomra nehéz volt, de edzetségem hiányában is sikerült teljesítenem, igaz jól elfáradtam, de nagyon jól esett.

Nagyon jól éreztem maga, teljesen feltöltődtem, élményekkel tele értem haza. Legnagyobb élmény? Tó, folyó, kanyoning, tengerszem, hegy, autópályán vicces helyzetek, albán életérzés, minden!!! Mindenkinek erről mesélek :-))! Bárkinek ajánlom, aki vevő az ilyen élményekre."

"Elvárások nélkül vágtam neki az útnak. A fotók és a változatos program győztek meg, hogy mennyi élményt fogunk kapni. Nagyon tetszett az út összességében, és nemcsak a felkeresett helyszínek, hanem az ott élő emberek kedvessége és barátságos viselkedése is. Élveztem, hogy a ráérős, laza életstílusuk átragad rám is, és teljesen kizökkent az itthon megszokott állapotból. Nehezen tudnék csúcspontot kiragadni, talált a Thethben töltött két nap lehetne, mert olyan érzésem volt, mintha a nyaralás alatt még egy különálló mini kis utazáson részt vehetünk. Felejthetetlen élmények, igazán köszönöm. A 12 nap pont megfelelő időtartam, nem túl rövid, nem túl hosszú."

"A túrák látványosak és teljesíthetők voltak. Az úton nagyon jól éreztem magam, és már "reklámoztam" is az ismerősi körben. Legnagyobb élményt nem tudok említeni, mert az Albán-Alpokban tett túra éppen olyan gyönyörű volt, mint a három, a Világörökség részét képező város."

 
Belépés
JEGYEZZEN MEG
Elfelejtett jelszó | Regisztráció
Rendezés