Bejelentkezés

Kenya szafari, Indiai-óceán

Szlovénia (nyár)

Izland quartesszenciája

Madeira

Dr. Kákonyi Áron

Bár alföldi gyerek vagyok, mindig vonzottak a magasságok… Eredetileg földrajz-testnevelő tanári pályára készülve sokat álmodoztam arról hogy a földgömb összes országát bejárom… bár nem lettem föcitanár, ez a nosztalgikusan érzésem azóta is kísért. :) Több sportot űztem mérsékelt sikerrel, de nagyon lelkesen… Gyermekkoromban teniszeztem, atletizáltam, jelenleg terepbringázom, több maratont futottam európai fővárosokban, de az igazi szerelem évtizedek óta a hosszútávú triatlon.

Megszállott síelőként Európa szinte összes síterepét bejártam, sokat túrázok és bringázok a környező országok hegyein-völgyein (Horvátország-Isztria, Alacsony- és Magas Tátra, Erdélyi-Kárpátok, osztrák Alpok), Máltán, Teneriffén, a Dolomitokban, a skandináv országokban, de eljutottam az USA-ba és Japánba is. Az elmúlt években rákaptam a hazai kéktúra (OKT) ízére is, hamarosan ezen varázslatos Utam is véget ér. Kedvenc utazási célpontom nincs, szeretem a változatosságot, de szeretek többször ugyanarra a helyre is visszamenni, megismerni, felfedezni a még rejtett kincseket-látnivalókat. Civil szakmáimat tekintve jogász – közgazdászként bankszakmai és egyéb (értékesítési és csapatépítő) tréningeket tartok cégeknek és túravezetőként ezen tapasztalataimat is próbálom ötvözni az utazás-imádatommal.

Gyertek, fedezzük fel együtt a nagyvilágot! Amit ígérhetek, hogy személyemben egy – az adott útra - maximálisan felkészült és lelkes túravezetőre bízhatod élményeid gyűjtését!

A honlapunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk neked.