Error: /var/www/vhosts/ketto.eupolisz.hu/httpdocs/grad/inc/base/modul.inc.php - LINE: 46
SQL errorSELECT trip_turns.*, trip_status.name as status_name, trip_status.isclosed, IF (trip_turns.signup_deadline>=CURDATE(),1,0) as indate from trip_turns join trip_status on(trip_status.id=f_trip_status_id) WHERE f_trip_id=12 AND trip_turns.name<>"" ORDER by date_from ASC
Can't create/write to file '/tmp/#sql_7a54_0.MYI' (Errcode: 28 - No space left on device)

Error: /var/www/vhosts/ketto.eupolisz.hu/httpdocs/grad/inc/base/modul.inc.php - LINE: 46
SQL errorSELECT trip_days.*,trip_difficult.shortname as trip_difficult_num from trip_days left join trip_difficult on (f_trip_difficult_id=trip_difficult.id) WHERE f_trip_id=12 ORDER by sorsz ASC
Can't create/write to file '/tmp/#sql_7a54_0.MYI' (Errcode: 28 - No space left on device)
Nepál (Annapurna Szentély) - Eupolisz.hu

Nepál (Annapurna Szentély)

Kathmandu nyüzsgésétől monszunerdők sűrűjén át a Himalája szentélyéig

Hosszabbítási lehetőség: rafting a seti-folyón, vadles a Chitwan Nemzeti Parkban
Ki az, aki ne vágyott volna már a Himalája fenséges csúcsai közé? Minden természetet és túrázást szerető emberben felébred egyszer a vágy, hogy eljusson oda, ahol a hegyek az egekig érnek, ahol az Istenek ma is elevenen élnek a helyiek szívében és mindennapjaiban. A világ tíz legmagasabb hegycsúcsából nyolc Nepálban található, melyek közül az Annapurna vonulatának 7-8000 méter magas csúcsai az átlagos túrázó számára is könnyen megközelíthetőek, és mindemellett egyedülálló látvánnyal is szolgálnak. Hét napos trekkingtúra során jutunk fel 4130 méteres magasságba, az igazi magashegységi expedíció élményét kínáló Annapurna Szentélybe. Útközben gondosan művelt, teraszos rizsföldek és hagyományos nepáli falvak, érintetlen monszunerdők és színpompás rhododendron ligetek között, a nepáliak szent hegye, a Machapuchare különleges, kettős csúcsa mellett haladunk el. A fölénk tornyosuló hegyek ölelésében fantasztikus látvány tárul szemeink elé: színes buddhista imazászlók lobognak a szélben, és szinte földbe gyökerezik a lábunk, ahogy alig karnyújtásnyira tőlünk törnek az égbe a kristályosan csillogó csúcsok, hegyvonulatok, ahol egy napnyugta vagy napfelkelte percenként változó fényeinek átélése leírhatatlan élmény... Ám utunk nem csak a Himalája érintését kínálja, kulturális- és időutazás is egyben a Kathmandu-völgy rendkívüli gazdagságú buddhista és hindu emlékei között, gondolatébresztő szembesülés a helyiek életszemléletével és mindennapjaival.
Időpontok
Telítettség
Jelentkezési határidő
Figyelem! Hosszabbítási lehetőség a Nepál (Annapurna Szentély) alapprogram után! Két napos extra programmal várjuk azokat, akik még többet szeretnének látni Nepál egyedülálló tájaiból. A kiegészítő program során részt veszünk egy élményekben gazdag, izgalmakat tartogató, de nem túlzottan nehéz vadvízi evezésen a Seti-folyón, majd a Chitwan Nemzeti Parkba utazunk, ahol sokféle különleges program vár ránk: kenukkal indulunk krokodil lesre, elefánt hátán próbáljuk a rhinocéroszt felkutatni, s részt vehetünk elefánt fürdetésen is.

A kiegészítő program felára 99.000.-Ft. Ha erre a kiegészítő programrészre is jelentkezel, akkor értelemszerűen két nappal később fogsz hazarepülni. A kiegészítő program az alap programkiírásban szereplő tervezett menetrend után folytatólagosan indul, azaz számodra a teljes program 2017. október 21-én indul Kathmanduban és 2017. november 5-én ér véget ugyanitt! Kérjük, hogy részvételi szándékodat időben jelezd felénk! A kiegészítő program minimum 6 fő jelentkezése esetén indul!

Az oldalon látható képeket Szabó Szilveszter és Pál Máté készítette.

További képek az Eupolisz képtárban.

 
Belépés
JEGYEZZEN MEG
Elfelejtett jelszó | Regisztráció
Rendezés