Bejelentkezés

Kenya szafari, Indiai-óceán

Szlovénia (nyár)

Izland quartesszenciája

Madeira

Sliz-Nagy Niki

Sziasztok!

Sliz-Nagy Niki vagyok. 
Utazásszervező, sales és marketinges, angol tanár, utazó és leginkább KÍVÁNCSI! 
Felnőtt koromig nem nagyon volt lehetőségem utazni, az első igazi kalandom viszont egészen Amerikáig vezetett, amikor egy gyerektáborban dolgoztam az egyetemi nyáriszünetben. Néhány évvel később egy utazási irodában kezdtem tevékenykedni, ahol egyrészt imádtam utakat szervezni, repülőjegyet foglalni, útvonalakat tervezni, másrészt néhány útra a munkám során is eljuthattam. Illetve minden spórolt pénzem elkezdtem utazásokra költeni. 
Voltam Horvátországba tengeri kajakozni és búvárkodni, a szlovén hegyek közt megtanultam síelni és a barátaimmal több európai fővárosban ismerkedtünk kultúrákkal és gasztronómiával. 
Mindig is nagy vágyam volt eljutni Ázsiába. Miután 2015-ben elvégeztem egy gyors angoltanári tanfolyamot, nekivágtam egy újabb nagy útnak. Fél évet töltöttem Ázsiában. Thaiföldön tanítottam és közben felfedeztem Szingapúrtól Bangkokik sok szép helyet. 
Azóta is turizmushoz kötődő területeken dolgozom és amikor csak tehetem a munkámmal egybekötve vagy attól függetlenül is utazom. Dolgoztam telepített képviselőként síterületen, jártam Bali híres merülőhelyein és tanultam spanyolul Andalúziában. 
Imádok menni, felfedezni, megismerni, buszra ülni, bakancsot húzni, uszonyt felvenni, bicajra pattanni, átélni és megosztani. 
Remélem hamarosan találkozunk!

A honlapunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk neked.