Bejelentkezés

Kenya szafari, Indiai-óceán

Szlovénia (nyár)

Izland quartesszenciája

Madeira

Rémi Hajnalka

Sziasztok!

6 évesen tudtam meg hogy van olyan hogy külföld, nem igazán érdeklődtem a természet irányába, kínzás volt egy erdei séta is, csak a túra végét vártam hogy megkapjam a megérdemelt hideg üdítőt.
Gimnazista éveimben kezdtem érdeklődni a földrajz iránt, eddig csak a közeli országokba utazgattunk, családdal, de egyik sem igazán keltette fel az érdeklődésem mert csak várost néztünk.
Ballagási ajándékra kaptam a szüleimtől egy Eupolisz túrát, Marokkóba. Ez volt a sorsdöntő út, noha nehezen indultam neki, el kellett döntenem hogy a Szigetre vegyek hetijegyet vagy éljek a Marokkó út lehetőségével. Végül az utóbbinál maradtam, ami örökké tartó élményt adott!
Marokkó nagy kaland volt, változatos programmal, jó túrákkal, csapattal, eddig nem tapasztalt kultúrába csöppentem.
A következő években családostul vettünk részt Eupolisz túrákon, amik csak fokozták a kimozdulási vágyam.
Rájöttem hogy az utazás során, bárhová is megy az ember, átértékelődik, más szemmel néz a világra, lenyugszik, feltöltődik és hazaérkezéskor új erővel vág neki itthoni kötelezettségeinek.
Szerettem volna még közelebb kerülni ehhez a világhoz, ezért 2008 nyarán csatlakoztam az Eupolisz csapatához. Hétköznapokon az ügyfélszolgálaton tevékenykedem, de mellette bőven marad szabadidőm utazni, így sokszor keresem a lehetőséget hogy felszálljak egy-egy külföldre induló buszunkra :)

A honlapunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk neked.