Error: /var/www/vhosts/ketto.eupolisz.hu/httpdocs/grad/inc/base/modul.inc.php - LINE: 46
SQL errorSELECT trip_turns.*, trip_status.name as status_name, trip_status.isclosed, IF (trip_turns.signup_deadline>=CURDATE(),1,0) as indate from trip_turns join trip_status on(trip_status.id=f_trip_status_id) WHERE f_trip_id=157 AND trip_turns.name<>"" ORDER by date_from ASC
Can't create/write to file '/tmp/#sql_7a54_0.MYI' (Errcode: 28 - No space left on device)

Error: /var/www/vhosts/ketto.eupolisz.hu/httpdocs/grad/inc/base/modul.inc.php - LINE: 46
SQL errorSELECT trip_days.*,trip_difficult.shortname as trip_difficult_num from trip_days left join trip_difficult on (f_trip_difficult_id=trip_difficult.id) WHERE f_trip_id=157 ORDER by sorsz ASC
Can't create/write to file '/tmp/#sql_7a54_0.MYI' (Errcode: 28 - No space left on device)
3666 m - Grossvenediger csúcstúra - Eupolisz.hu

3666 m - Grossvenediger csúcstúra

Gleccsertúra az osztrák hegyek királynőjére, az ország negyedik legmagasabb csúcsára.

Itt a nagy lehetőség, hogy belekóstolj a hegymászás csodálatos világába, mindezt egy olyan csúcson, mely technikailag nem igényel előképzettséget. Szinte csak a kitartásodra van szükség, hogy a 3666 méteres magasságból tekinthess körbe és gyönyörködhess a magashegyek birodalmában. A Grossvenediger a Magas-Tauern második, Ausztria negyedik legmagasabb csúcsa, igen népszerű úticél a túrasíelők és a hegymászással ismerkedők számára. Sokaknak ez az első lépcsőfok a komolyabb magashegyi mászások és technikásabb csúcshódítások világába. Gyere velünk és hódítsd meg életed talán első háromezres hegycsúcsát.

Ez a programunk a Grossvenediger gyalogtúra programunkkal párhuzamosan halad, egy autóbusszal utazunk, és a napi túráink is hasonló térségekbe vezetnek – csak más-más utakon.

Időpontok
Telítettség
Jelentkezési határidő

Grossvenediger programunk ugyan nem via ferrata, mivel azonban ugyanúgy technikai felszerelés használatot igényel (beülő, kötél, hágóvas, jégcsákány), s nehézségében, a szükséges túrázási tapasztalat, a szükséges erőnlét tekintetében is egy középhaladó, haladó ferrátához hasonlatos, javasoljuk, hogy előzőleg mindenképpen vegyél részt egyik alap ferráta utunkon (Rax, Hohe Wand)!

Programunkon magashegységi túrázásról van szó, ahol sok, a programot befolyásoló, előre nem látható körülmény léphet fel. Emiatt a túra eredményességét nem garantálhatjuk, vis maior esetében, például nagyon kedvezőtlen időjárás miatt akár az utolsó szakaszról is visszafordulhatunk! Az utazási iroda nem vonható felelősségre a változásokért. Az extrém körülmények adta programváltozás, útvonal módosítás kérdésében mindig a túravezető dönt, döntése minden utasra kötelező érvényű!

Az oldalon látható képeket Szabó Szilveszter készítette.

 
Belépés
JEGYEZZEN MEG
Elfelejtett jelszó | Regisztráció
Rendezés