Grönland

A jeges zöld sziget

Vélemények

“Szívesen utaznék máskor is Attilával, rengeteg információt kaptunk, ami szinte mindenre kiterjedt. Múlt, jelen, jövő. :) Jól éreztem magam, jó volt a Társaság is. Az úttól megkaptam amire számítottam. Élményt jelentettek a jéghegyek a túrázás és hajózás során is, no meg a bálnák! Jó volt a havazásban a jégmezőn sétálni! Felejthető?, ilyenről nem tudok! Azoknak ajánlanám, akik túrázva szeretnének élményeket átélni. :)”
“Attila nagyon szuper volt!. Külön ki kell emelni, hogy nagyon tájékozott volt a Grönland történelmében, az inutiok szokásaiban és nagyon sok érdekes dolgot mesélt, és mindig jókor, amikor alkalom adódott rá. Látszott, hogy személyesen érdekli a dolog. Nagy élmény volt! Már javasoltam barátaimnak.”
“Attila felkészült, rugalmas, nyugodt, vicces, barátságos. Megfelelően informálta a csapatot, segítőkészsége és problémamegoldó is megfelelő volt. Túrák során a teljes csapatra figyelt, nem csak az elől menőkre. Szívesen utaznék még vele. :) Nagyon tetszett az út, a természeti látnivalók magával ragadóak, lenyűgözőek. Különösen tetszett, h volt alkalmunk helyiekkel is beszélgetni (inuit túravezetők), s szerencsénk is volt egy dániában élő magyar hölgy társaságában túrázni, ami a társadalmi, gazdasági és szocio helyzet illetve problémák tekintetében szélesebb körű informáltságot biztosított. A legnagyobb élmény ott lenni és élményeket gyűjteni (pl, : jéghegyek közötti szlalom, disko szigeteki túrák), amit nem kell erőltetni az a nyári kutyaszán (a túra, és házban töltött idő, beszélgetés fantasztikus volt de maga  szánozás felejthető élmény). Bátran ajánlanám! :)”
“Részemről teljes a katarzis. :) Felejthetőnek gondolom a kutyaszánozást. Legjobban a 2. napi túra tetszett a látványos útvonal miatt, de jó idő esetén hosszabb út is belefért volna nekem. Hiánypótló a hosszú túra Oqaatsutból, változatos terep és szép kilátás volt onnan is. :) Bátran ajánlanám másnak is! Végtelenül megnyugtató volt Attila jelenléte, különösen az elvesztett csomagom ügyintézésénél. Minden túrán biztonságban éreztem magam. A térségről részletes információval rendelkezett, minden kérdésre válaszolt.”
“Nagyon jól éreztem magam és feltétlen javasolnám ismerőseimnek. Attila felkészültsége a térségről túlszárnyalta minden elképzelésemet. A legnagyobb élményem a Disko-szigetre való hajózás és az ottani első túra voltak, ahol bálnát is láttunk. :)”
 
Belépés
JEGYEZZEN MEG
Elfelejtett jelszó | Regisztráció
Rendezés