Zemplén: Nagy-Milic (895 m), Megyer-hegyi tengerszem, Tokaj

Csúcstúra, középkori várak, egy izgalmas "tengerszem" és a csodálatos Tokaj Magyarország északkeleti csücskében

Szállás és ellátás: családi borászat fogadójában, reggelivel.
Utazás: Amennyiben nem tudod megoldani az egyéni utazást, ez esetben csatlakozz a programhoz úgy, hogy a kisbuszos transzfert választod, melynek felára 9.900 Ft. Jelentkezéskor kérjük mindenképp jelezd ha igényt tartasz az Eupoliszos transzferre, mert az korlátozott számban áll csak rendelkezésre!

Út ára tartalmazza

- a szállást két éjszakára színvonalas fogadóban,
- két reggelit a szálláson,
- a szervezést és a túra vezetést.

Út ára nem tartalmazza

- a túra helyszínére való eljutást,
- a reggelin kívüli étkezéseket (vacsorázási lehetőség biztosított).
- az opcionális via ferrata programot, felszerelésbérléssel (3.000 Ft/fő).

Ha szeretnél a második napi borkóstolón részt venni, kérjük jelentkezeskor jelezd felénk! A borkóstoló ára 2.000 Ft, a helyszínen fizetendő!

Utazás

Egyénileg autóval. Az általunk javasolt útvonal Budapest felől az M3-as majd M30-as autópálya Miskolcig, innen a 37-es főúton egészen Sátoraljaújhelyig, majd innen Füzér települése.
Ha nem tudod megoldani az egyéni utazást, ez esetben csatlakozz kisbuszos transzferünkhöz melynek felára 9.900 Ft.  Transzfer esetén indulás Budapestről reggel 6 órakor. Találkozás 5.45-kor a XI ker. Pázmány Péter sétány és a Magyar Tudósok krt. sarkán levő parkolónál (az ELTE új épületei mellett, a Petőfi-hídtól 5 percre az A38 hajóval szemben).

Létszám

Tájékoztató létszám: 10-22 fő. Az utat minimum 10 fő befizetése esetén indítjuk el. Túránkat 15 főig egy, afölött két túravezető kíséri.

Túra nehézsége

A túra közepes nehézségű, néhol meredek, de nem kitett szakaszokkal. Az ösvények csúszósak lehetnek, de a kocsiutak jól járhatók esőben-sárban is.

Szállás

Tállyán egy családi borászat fogadójában töltünk két éjszakát. A szálláson wifi van, és egy wellness részleg is található, ahol finn és infraszauna található, merülődézsával és jakuzzival, amely felár ellenében vehető igénybe. A szálláson vacsora rendelésre van lehetőség. A szálláson 2-3-4 ágyas szobák vannak.

Időjárás

Általában kellemesen meleg, száraz, őszi idő van ebben az időszakban, 18-23 fokos hőmérsékletekkel. Eső, zápor előfordulhat, így figyeld az időjárás előrejelzéseket.

Felszerelés

Túrafelszerelés szükséges, elsősorban egy kényelmes, bejáratott, vízálló bakancs. Túranadrág, póló vagy túraing, minőségi, jó nedvességleadó, vízhólyagokat nem okozó túrazokni, fejfedő, naptej, napszemüveg. A kedvezőtlenebb időjárásra is számítva esőkabát, réteges túraöltözet, váltásruha, hosszú nadrág és dzseki. A gyengébb térdízületek kímélése érdekében jó hasznát veheted egy sport térdvédőnek, fáslinak vagy túrabotnak! A váltás ruha a túra idejére az autóban maradhat.

Élelem

Vacsora rendelésre van lehetőség szállásunkon. Igénylés esetén jelentkezéskor, de legkésőbb október 15-ig jelezd irodánk felé. Vegetáriánus, gluténmentes, laktózmentes, stb. igényedet is jelezd!

Pénz-ügy

- wellness részleg : 1900 Ft/fő-től
- vacsora: 3200 Ft/fő/ alkalom
- borkóstoló: 2.000 Ft
- opcionális via ferrata program, felszerelésbérléssel : 3.000 Ft/fő

Biztosítás

Kötelező! 
Szeretnénk figyelmedet felhívni arra, hogy a részvétel feltétele az út teljes időtartamára érvényes utasbiztosítás. Érvényes biztosítás hiányában a túrán való részvételt megtagadjuk.
Irodánkban az Európai Utazási Biztosító (EUB) kedvezményes biztosításainak megkötésére van lehetőség, legkésőbb az indulás előtti napig.
 
Vízitúrára vonatkozó utasbiztosítási lehetőségek:
Sport Extra: 765 Ft/fő

Lehetőséged van Utazásképtelenségre vonatkozó biztosítás (azaz stornóbiztosítás) megkötésére:
 
Storno Basic: 1.795 Ft/fő (önrész: 20 %)

Transzferrel:
Storno Basic: 2.290 Ft/fő (önrész: 20 %)

Via Ferrata programmal:
Storno Basic: 1.945 Ft/fő (önrész: 20 %)

Traszferrel és Via Ferrata programmal:
Storno Basic: 2.440 Ft/fő (önrész: 20 %)

Fontos, hogy amennyiben szeretnéd megkötni, azt csak az első befizetéssel egyidejűleg teheted meg, később már nem!
 
Bővebben a biztosító szolgáltatásairól a honlapjukon olvashatsz: www.eub.hu
 
Belépés
JEGYEZZEN MEG
Elfelejtett jelszó | Regisztráció
Rendezés