Agárdy Zsófia
 
Sziasztok! Agárdy Zsófia vagyok. Egyetemista éveimben kezdtem a túrázást a budai hegyekben, mikor felköltöztem a Nyírségből. Baráti társaságban szoktunk túrázni, de szeretek új dolgot kipróbálni legyen az rafting, kanyoning, via ferrata vagy épp barlangászás. Középtávú célom hazánk tájainak bejárásával a Kék túra jelvény megszerzése.
Életemben különös jelentőséggel bír utazás, mert mély vágy hajt világunk megismerése felé. Ezért végeztem turizmus szakon, majd nemzetközi tanulmányok mesterszakon folytattam tanulmányaimat. Spanyol nyelvtudásom tökéletesítése céljából Spanyolországban töltöttem el hosszabb időt, ahol a spanyol életérzés megismerése mellett Andalúzia tájait is bejárhattam. Mai napig bennem nem felejtem az állandó napsütést, a tintahalkarikát, a tapast, a pálmafákat, a fehér falvakat, a mór emlékeket és a cádizi fesztivált.
Egyik legmeghatározóbb élményem, hogy 19 évesen pár hónapot Kínában önkénteskedhettem egy nemzetközi diákszervezeten keresztül: angolt tanítottam gyerekeknek egy Peking környéki kis falucskában. Lenyűgözött az, hogy mennyire különbözik a kínai kultúra az európaitól és minden apró részletre rácsodálkoztam. Későbbi utazásaim során, legyen az Marokkó, Izrael, Grúzia vagy Izland, is az volt a célom, hogy minél jobban megismerhessen és megértsem az ott élők lelkületét. Épp ez a szemlélet fogott meg az Eupoliszban, mivel itt tényleg azon dolgozunk, hogy többet nyújtsunk az utasoknak a puszta látványnál. 
A civil életben már két éve európai nemzetközi politikával foglalkozom, elemzéseket írok, konferenciákat szervezek, így heti öt napot gép előtt ülve alig várom, hogy végre kiszabadulhassak a természetbe! 
 
A túravezető által vezetett utak:
 

Belépés
JEGYEZZEN MEG
Elfelejtett jelszó | Regisztráció
Rendezés